Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz rup1u5 #15550 üzenetére
A Noctuán erre nincs szükség.
A sima TUF-nál azért jön ez be mert egyszerűen nincs egy plusz L alakú merevítés.
És ott is megrogyik a kártya.Az a sárga L akar összecsukódni a TUF-on.
Ugye az eredeti Jay féle videóban is ez a módszer azért működött mert egy Evga kártyával (mi mással... ) csinálta.
Ott se volt plusz csavar ami meggátolta volna a kártya lefittyedését már itt a PCIe bracket résznél.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
rup1u5
nagyúr
Ja hogy a Noctuán rendesen össze van rögzítve a borda az i/o plate-el!
Ezt nem vettem észre a képek alapján.
Akkor viszont nem értem miért akar Mans20 VC-20 mini-t venni.A többivel amit leírtál már réges-régen tisztában vagyok!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Grave_444
nagyúr
3060Ti Gaming X tulajok! Nektek load kb milyen hőmérsékleten, illetve fordulaton megy a kártya? Kicsit játékfüggő, olyan példa érdekel, ahol szinte tényleg maxon teker.
-
Trailblazer
veterán
válasz Grave_444 #15562 üzenetére
Perpill ezt láttam tegnap. Fordulatot nem figyeltem, felpörög, de nem hangos. (Persze undervoltolva van, illetve az általánosságban videokban linkelt és használt AB "görbekiegyenesítős" módszer játszik.)
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Mans20
addikt
válasz ScomComputer #15569 üzenetére
Nàlam Phanteks P600s van, szeretem a csendet ezért 600rpm en forog a 4db 140mm hàzventi meg a cpu hűtő is. Elvileg fehér strixet akartam.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz ScomComputer #15569 üzenetére
Én 4 Celsius eltérést látok maximális hőmérsékletekben. Hot spotban meg egy fok eltérés. Januárból.
- Glaz-doz-fhut -
-
ScomComputer
veterán
válasz Glaz-dozfhut #15571 üzenetére
Az igaz...de értelmezd... "maxra húzva " + max.fesz.
Meg a januárhoz mi köze ennek(a kép akkor készült),azt hiszed az utcán volt a gép? Hehehehe...
...
#15570Mans20.igen, a ház+hűtése sokat számít,de ez is csendes...volt ,mert már nincs meg...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Valakinek halt már be a kártyája?Tegnapelőtt játszottam, minden oké.
Tegnap nem játszottam csak filmet néztem róla meg neteztem, minden oké.
Reggel volt még egy kis időm meló előtt mert hamar felébredtem, belőttem a GTA 5-öt furcsaságokat láttam, menü mögött az elhalványított játék helyett érdekes fényhatások voltak, bizonyos szögből a karakter ruháján szabályos mintában téglalapok voltak, bizonyos szögben villódzott az ég. Újraindítottam, elsőre semmi, átléptem onlineba, hamar kidobott valami d3d hibával.
Próbáltam indítani mást, GTA IV hibátlan, Elden ring menü bejött, ahogy folytattam volna a korábbi játékot kidobott asztalra.
THPS-t indítottam el utoljára attól a komplett gép újraindult.
Pici UV van rajta, OC semmi, sőt, talán csak 1860-ig megy föl, de másodjára már kikapcsoltam.Utána jönnöm kellett el, majd délután alaposan próbálgatom.
Áprilisban vásároltam a kártyát a Compkerben, 3070Ti, kb 285 volt. Ha hibás és visszaviszem mit csinálnak ilyenkor?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
ScomComputer
veterán
válasz rasotamas #15573 üzenetére
Próbálj meg bencheket futtatni,TS,SP,stb..ők is ezt fogják tenni,nem fognak vele játszani az 100%...vagy javítják ha lehet ha nem cserélik,vagy pénz vissza, függ a bolt és nagyker rugalmasságától!
Szerk...ja még annyit, hogy nézd át a win.esemény naplót..ott van e utalás nv hibára..pl. "nvlddmkm" vagy "display"...még megpróbálnék egy DDU+ driver reinstallt is...most jött ki egy új Hotfix! + utána az említett benchek futtatása,alapon semmi UV/OC full default minden![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Puma K #15575 üzenetére
Igen, abból a szempontból, hogy egy pontból kiindulva sugár irányban voltak az égen különösségek, de nem fekete.
Illetve a karakter pólóján voltak fekete téglalapok kb az 5%-át lefedve a felületnek, de ha megfordultam nem volt.Nem rég frissítettem április óta először drivert, de azért 1-2-3 hét már eltelt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Puma K
nagyúr
válasz KAMELOT #15576 üzenetére
Netről szedett kép ami a témához kapcsolódik és 2015-ben készült. A WoW avagy a World of Warcraft akkori állapota látható, ami azóta fejlődött.
Az hogy a fantasy nem a te világod vagy hogy neked ez a grafika nem tetszik az nem a világ baja, hanem a tiéd.
- According to estimates, World of Warcraft has around 8.5 million monthly players.
- The estimates for World of Warcraft daily players range from over 700,000 to 1,650,000 players.
- In 2022 it’s estimated World of Warcraft has around 4.6 million subscribers, according to Statista.
- World of Warcraft revenue has reached over $14 billion from 2004 to 2022.
- Around a third of players play WoW Classic.
- The average age of World of Warcraft players is 31.29 years.
- The average daily playtime for World of Warcraft is 3.7 hours.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz rasotamas #15578 üzenetére
Ilyen hiba lehet driver vagy hardveres gond (GPU vagy VRAM) miatt. A megjelenési formája változó és a mértéke is de nagyjából hasonlóak.
A legegyszerűbb ha először szoftveres úton próbálod megoldani egy tiszta driver telepítéssel. Hátha ennyi elég a hiba megoldására. Esetleg egy régebbi driver-t is megpróbálhatsz. Nekem ez a verzió van fent és nincs vele bajom: 528.24
Ha tiszta driver telepítés után továbbra is fennáll a hiba akkor minden hibázást fotózz-videózz. Ezekkel a birtokodban pedig megkeresheted az üzletet ahonnan vetted a kártyát vagy magát a VGA-t gyártó céggel is felveheted a kapcsolatot.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
-
veterán
-
Grave_444
nagyúr
Uhh, az már baromi hangos. Hűtés ugyanaz.
Nekem ugyan csak a sima, nem Ti verzió, de most 62 fok ~1500, max 1600rpm mellett.
Ha leveszem minimum 30%-ra is megtartja 68 fokon. 875mV 1950-1980MHz boost órajel.
Házhűtők max 600-700rpm-en mennek 35%-on, procihűtő is hasonlóan. Felette már zavarna.Más kérdés.
Idle memory controller load mennyi szokott lenni?
Nálam akár 40-50%-ra is tekeri. Jól van ez így?[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Trailblazer #15590 üzenetére
Van valami ötlet? Szerintem emiatt melegebb idle.
Külföldi fórumokon se igazán találtam választ, viszont hasonló eseteket igen.[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz Grave_444 #15589 üzenetére
Nekem eleve egy gyengén szellőző házam van, amiben kapásból 4-5 fokot növekszik a proci hőmérsékelete, amikor beindulnak a kártya ventillátorai.
Mivel 50 wattal többet is fogyaszt a 3060hoz képest, így 64-65 foknál nagy valószínűséggel nem lenne hűvösebb jobb kuckóban sem. -
Zolás
addikt
Üdv mindenkinek.
Vettem egy Gainward Phoenix 3070 kártyát. A hőfok felmegy 87-88-89 fokig, a kártya droppol 975Mhz-ig, és szépen ottmarad, miközben üvöltenek a ventik. Valami nem okés. Előtte egy 1060am volt, ddu-val csökkentett módban töröltem a drivert, és úgy raktam fel az újat.
Valakinek valami ötlet?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Milka 78
nagyúr
Bányaszökevény gondolom, de ha új vásárlás akkor gariba/elállásba mehet vissza. Itt a HA-n van egy rakat ember aki újrapasztáz és pad-oz, de ha tudod a pad méreteit vagy csak pasztàzni akarsz akkor magadnak is megcsinálhatod. Természetesen ha bontod a karit akkor sérül a csavar matrica, ergo ugrik a gari, ha meg nincs gari rá vagy eddig sem volt matrica (akkor viszont már volt berhelve a kártya) akkor már teljesen mindegy gari szempontjából, mert már alapból sincs rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Glaz-dozfhut #15595 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest