Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr3eWar

    őstag

    válasz prokxy #11570 üzenetére

    Tudtommal BIOS editor még nem kompatibilis a pascallal, de a friss nvflash igen, így a gyártók bios-ai közül tudsz másik verziót felfrissíteni, ha a PCB ugyanaz akkor mennie kell, még a memória gyártó kérdéses lehet.
    Pl MSI esetén, az Armor/gaming/gamingX/gamingZ elviekben kompatibilis egymással.

    Tehát számodra a lépések, GPU-z al lemented a jelenlegi BIOS-od, ha bármi instabilitás villogókép vagy problem lenne, vissza tudd tenni. (na meg gariztatásra)

    Leszeded a legfrissebb nvflash-t.

    Parancssor rendszergazdaként, (én általában az egyszerűség kedvéért c: ra rakom flash-hez az nvflasht, meg mellé a c gyökérbe egyszerű rövid elnevezéssel a bios-t is amit fel akarok tölteni.

    Legegyszerűbb, ha a gyártó gyári bios-át használod fel pl sima gaming-ra gamingX-et akkor beírod, hogy nvflash "eztagamingxbiostrakdfel".ROM enter kész vagy. Ha valamit problémázik akkor ott vannak a kötőjeles kiegészítő parancsok, engedélyezi másik subvendor által származó bios-t stb.
    pl:

    nvflash -4 -5- -6 "eztagamingxbiostrakdfel".ROM

    A --index-es témát akkor kell beírnod, ha több dedikált GPU-d van, akkor ki kell őket listázni, és az index-el tudod kiválasztani, hogy melyik BIOS-át szeretnéd frissíteni.

Új hozzászólás Aktív témák