Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz Redneck #22841 üzenetére
Ugyanebben a konfigban volt a GTX 750 Ti is.
Átalakító nincs, közvetlen hdmi-hdmi kábel megy az elsődleges Dell monitoromra, a másik monitrorra dvi-hdmi kábel, a VGA dvi natív kimenetére kötve. Másik monitort elsődlegessé téve, azon game-elve u.az a szitu (az egy 75 Hzes LG). DP portot nem próbáltam, nincs DP-DP kábelem, de a DP miatti firmware-t felraktam, amit le is frissített.
Hálózati gond nincs, de amúgy offline is egyből kijön a jelenség (CS 1.6, CS:GO).
Nincs toldó a táp egyik kábelén sem, a PCI-E csatinak (mivel 2x6 PIN-es csati van a tápon +2x2 PIN-es, Y-ba ketté van véve) is direkt az Y-nak a fő ágát kötöttem a VGA-ra, nem a "toldottat".
Latencymon nem mutat semmit, már néztem, game-közben is monitoroztam, végig zöldben vagyok, ezt amúgy is használom a zenei stúdiós OS alatt is, a real-time audio miatt fontos nézni néha. Érdekesség, hogy a zenei stúdiós OS alatt (csak ide a studio ready VGA drivert tettem fel, game-es OS alatt a game-ready van nyilván) is kijön a gond, gyorsan feltettem a Steamet rá és a CS 1.6-ot, ugyanaz a mikrolagg. OS+patch különbség is van a kettő között, game OS 20H2 19042.906, stúdiós OS 20H2 19042.867.
Feszek stabilak, CPU max. 165W-ot kajál 4.9 GHz-en, kártya max. 120-at, egy 12V-os ága van a tápomnnak, ami 488 W-ig terhelhető. Igaz nem mai csirke, mert már vagy 6-7 éves, de nem igazán gyanakodnék tápra, szoftveres mérések alapján minden fesz stabil.
Nem tudom, mi lehet egyelőre, nem sok ötletem van...
-
c41r0^
őstag
válasz Redneck #22841 üzenetére
A kártyám dev ID-je 10DE 1C02 - 1043 85B9, és ez a BIOS is van rajta, amiket itt listáz (86.06.3C.00.9F):
BIOS-okUgyanakkor itt látható, hogy elvileg van több BIOS az ASUS Dual OC 1060 3 GB-hoz, de ezek subsystem ID-ja nem egyezik az enyémmel.
Szóval szerintem nincs értelme másik BIOS-t rátennem, ezen pontos típusú kártyához nincs másik fellelhető (force-al biztos felmenne a többi is, de nem látom értelmét).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest