Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz Stargun! #5799 üzenetére
Azt nem tudom.
Nekem 53-ért kb 2 hete igérik
(nem a Turul) de minden nap azt mondják hogy nemsokára megékezik, úton van, nem kell sokat várni, aztán ma meg azt, hogy lehet nem is kapnak idén
De az ICS csak azt kérdezte hogy postázhatják-é?
Legyen szerencséd legyen meg annyiért
Örülnék neki akkor tudnám észheztérnek (és vehetek még 1@ ) -
P00By
nagyúr
válasz Stargun! #5799 üzenetére
Felejtsd el ezt,h ennyi meg annyi USD azt meg főleg,h ez alapján kalkulálod ki az árat!Ez nagyon nem így működik!
#5807:Azon múlik mennyi plusz pénzt akarnak ill. mennyire használják ki a helyzetet..sajnos ez minket átlag felhasználókat zavar,ha marketing szemmel nézük(magyar),akkor oké
[ Szerkesztve ]
-
Ginew
aktív tag
válasz Stargun! #5810 üzenetére
ez nemigyvan, hanem egyszerüen ha rajtavan az árváltozás joga bla bla bla, akkor csak 1 tájékoztató jellegű az ár. nemtom hogy miért baj ez, neki is változhat a beszerzési ára, és ő ennyire kalkulált, de lehet a köv szállitmányt, az adott árrésével amannyiért tudja csak adni, ha nemtetszik, elviszi más..
-
Def26
félisten
-
KTompi
aktív tag
válasz Stargun! #6091 üzenetére
2x megnézettem a sráccal a listát, mielőtt megrendeltem (én sem akartam elöször elhinni, mert tudtam, mikorra tervezik egyáltalán a bejelentést). Ha tévedés volt, az nem a mi tévedésünk... (persze a nagyker nem 100%, csak onnan szokta általában hozni a cuccokat).
Ps.: rákérdeztem 2 perce, nem tévedés. GTS van az előrendelésben.
KTTech névre váltottam...
-
Dikk
tag
válasz Stargun! #6096 üzenetére
Nem tök mind1 hogy 3 vagy 5 év gari? 2 év múlva úgyse nála lesz a kártya... De lehet 1 év múlva se...
(#6097) P00By: nem vagyunk puszi pajtások...(bár szoktam vele beszélni) De most tényleg ?! Akik már ennyire fanatikusak mint te / ti / mi azok úgyis tovább adnak rajta 1 - 1,5 év után mert jön jobb... akkor meg annyira mind1 hogy 3 vagy 5 év gar volt rá... mondjuk eladás szempontjából 1 év múlva lehet többet ér a kártya vagy 1-2 ezressel de többel kétlem.
[ Szerkesztve ]
-
KTompi
aktív tag
válasz Stargun! #6095 üzenetére
Vagy méginkább egy GTS-SLI-vel ;)
Mindenesetre a lapom nem tud SLI-t, így marad az olcsó, de gyorsabb kártya... és remélem a legjobbakat, a mostani GTS-t magas beállításban megfektette néhány helyen a Crysis (1024x768-ban AA nélkül)...
[ Szerkesztve ]
KTTech névre váltottam...
-
losi73
senior tag
válasz Stargun! #6095 üzenetére
hát nem tom én már mondjuk nem akarom huzogatni igazábol itthon van mág a BGF is,de szerintem maradok az MSI-nél ebbölo a márkábol sok kártyám volt és elégedett voltam velük nagyon az meg 3-vagy5év a gari nem nagyon érdekel 1évet nem sok kártya birt nálam söt lehet egysem de azért kösszi az észrevételeket
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest