Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is kézbe vehettem a Nothing 2a-t, még ismerkedünk, csak pár dolgot tudtam belőni rajta még.Tényleg a MIUI után olyan tisztább, szárazabb érzés, eddig nagyon tetszik.
Viszont ami nagyon hiányzik hogy ahogy láttam eddig se ki-bekapcsolni nem tud magától, se az ébresztéshez nem tudja bekapcsolni magát mint a MIUI sőt automatán offline módba tenni sem. Offline módban viszont ébreszt szóval marad minden este offilne módba tenni a telót reggel meg kiszedni onnan.Azt szeretném megkérdezni, hogy erre van megoldásotok esetleg, akár csak hogy az offline módot ne kelljen kapcsolgatni?
Tudom elvileg sajnos root kell hozzá ha gyárilag nem tudja de az már OK lenne nekem hogy este offline módban van úgy meg ébreszt, csak ezt automatán ki-be kapcsolni lenne jó valami megoldás de ha jól tudom sajna ahhoz is root kell.
De gondoltam hátha, biztos másoknak is kellemetlen ez, megkérdezlek titeket, hogy ti tudtok valami megoldásról erre, legalább az offline mód időzítésére vagy valamilyen appal azért ez megoldható?
Válaszotokat és bármilyen infót előre is köszönök!
-
miqlas
őstag
válasz Canonfan #407 üzenetére
Esetleg ez segít?
https://play.google.com/store/apps/details?id=ndt.mobile.android.aeroplanemodeswitchMás!
Én automatán hagytam a fényerõszabályozást, nem félek a beégéstõl![ Szerkesztve ]
42
-
Canonfan
senior tag
Köszi szépen a tippet de sajnos nem nyert, sajnos nem kompatibilis az Android verzióval, úgyhogy megpróbálok még tovább kutakodni.
Mondjuk nem értem miért nem lehet benne alapból ez ha jól láttam (de nem 100%) az OnePlusnál a Color/Oxygen OS -ben is bent van az időzített ki-be kapcsolás nemcsak MIUI feature. Bár ez talány számomra, mert az offline mód időzítése a MIUI-nál is csak custom romnál (xiaomi.eu) volt megoldott a gyári romban csak az időzített ki-be kapcsolás de az is megfelelt a célnak. Bár gondolná az ember hogy egy funkciót ki-be kapcsolni könnyebben megoldható mint a telefont kikapcsolni és a kikapcsolt telefont feléleszteni szóval ki tudja...Lejött a lények köszi, nekem is úgy van, + mindent amit lehet sötét témával használok, csak még nem volt amoledes telóm jobb előbb kérdezni
-
miqlas
őstag
Hozzám is megérkezett a szeptemberi google folt + az apró!
42
-
Canonfan
senior tag
Köszönöm, majd lehet kipróbálom, de tartok tőle ez ilyen és ha nincs benne alapból akkor root nélkül felejtős külső appoknak. Talán a 3.0-ában lesz valami hasonló feature, vagy valamikor belerakják idővel.
De egyébként most pár nap használat után ez egyedül ami hiányzik, másba egyáltalán nincs hiányérzetem a MIUI után, sőt egyre jobban tetszik a sallangmentessége, és vannak venne olyan feature-ok amiket még hasznosabbnak is érzek MIUIhoz képest. -
miqlas
őstag
válasz Canonfan #417 üzenetére
... hát igen.
Amit tudnod kell, hogy ez egy szinte stock android, minimális módosítással. Tippre a core feature-ök érintetlenek, módosítás talán az identitás kihangsúlyozása céljából és a hardverhez igazítás (optimalizálás) miatt történt. Ezért lehet az is, hogy a Camera2 api is „csak” level 3 és nem full. Talán ez okozza, hogy a nem stock fotó alkalmazások nem látják, ezért nem is kezelik a széleslátó kamerát. Ez engem egy picit zavar, de ez van ...
Ami még nem tetszik, az az, hogy a Glyph interfészt nem lehet értesítési led-ként használni - pl. másként villog, ha üzenet jött és másként, ha elmulasztott hívásom van! Tudom, ott az AOD, de ez meg így csak egy disco sz@r ...
Amúgy nekem nagyon bejön ...42
-
Canonfan
senior tag
Köszi az infókat, akkor érdekes, mert tartottam attól hogy MIUI után a stock android nagyon fapad lesz nekem, de igazából ez az időzített kikapcsolás az ami egyedül hiányzik más nem illetve van olyan ami jobban is tetszik.
Most úgy oldottam meg hogy bekapcsoltam az alvásidő módot, bár ez sokat nem zavar mivel se kikapcsolni, se offline módba nem tudja tenni a telefont, bár utóbbival is teljesen kiegyeznék ha időzíteni lehetne. Így marad az hogy lefekvés előtt kézzel offline mód aztán reggel felkelés után meg kikapcsolni, de kiraktam a zárképernyőre egy repülő üzemmód gyorsgombot így látom ha be van kapcsolva ha ránézek a telefonra, kevesebb valószínűsége hogy úgy marad napközben. Így bár nem tökéletes de járható, 1-2%-ot merül így csak egy éjszaka alatt.
Akkor lehet hogy a OnePlus rendszere lehet inkább a MIUI és a Stock android között valahol, mert ha jól láttam neten egyik helyen akkor az ő rendszerük is tudja az időzített ki és bekapcsolást azon is gondolkodtam amúgy.
Igen, én is ebbe bíztam hogy a hátlapi ledek használhatóak értesítő ledként is, legalább lefordított képernyővel, ez mondjuk hasznos dolog lenne, ha már úgyis kispórolja mindenki itt meg ugye adottak.
Az AOD-t próbáltam kíváncsiságból, de nekem nem tetszik hogy állandóan be van kapcsolva ha halványan is akkor is ha nincs semmi, az lenne a jó ha csak akkor jelenne meg ha értesítésem van és addig amíg nem nézem meg. De itt legalább nincs 10 percre lekorlátozva mint a Redminél és a Poconál, szóval remélem a 3.0-ban belerakhatják ezt a feature-t is, addig meg marad az ha visszajövök a telefonhoz akkor ránázek, igazából csak egy mozdulat.[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
Az új plus modell megér +20 e Ft felárat?
-
ginola
addikt
válasz Linkin1994 #422 üzenetére
Köszönöm, vagyis minimális eltérés.
Kár az UFS 2.2-ért. -
ginola
addikt
2a tok jó a plushoz is?
-
muxi-muxi
senior tag
Vettem egy ilyen csodát, mert a rívjú alapján ebben az árkategóriában egész korrekt telefon. Az előző telefonom bedöglött (iPhone 12 Pro), gazdasági totálkáros (akksi, faceID kuka), kellett egy épeszű telefon, és az újonnan csak droiddal lehet ennyiért beszerezni.
A telón jobbára stock Android van, ezzel többé-kevésbé elégedett vagyok, bár rengeteg mindenért értesít (kis beállítósdival a java irtható). Maga az oprendszer, ami nekem túl "mély"-jé vált, én nem akarok ilyen részletekben belemenni a beállításokba, de ez más lapra tartozik. Alapvetően a cikkben említettekkel egyetértek, emiatt vettem meg. Az 50 Megapixel teljesen felesleges, tárhelypazarló. Az első pár fotóm ugyanarról a témáról, ugyanonnan készült (udvarunk), a részleteket illetően oké, h jobb a nagyobb felbontás, csak nem ANNYIVAL. Remélem, ha egyszer 12 MP-re átállítottam, akkor úgy is marad. A tárhely szűkösségét illetően én nem lennék ilyen szigorú, minden betelik egyszer, de az előbbiekben említett fotómód-optimalizálás segít egy picit. Ott járunk hogy manapság egy-egy fotó többet foglal, mint egy 320-as mp3. Ami megszólalást illeti kellemes csalódás a kihangosítás, az pedig hogy végre iTunes nélkül lehet a zenéimet egyszerű fájlként ide-oda pakolni, megváltás.
Ami mellbevágott: ez a telefon NAGY. NAGYON NAGY. Ha ezt picit figyelmesebben elolvasom a tesztet, akkor nem veszem meg. Azonban: tartalomfogyasztásra kiváló. a BT-s dolgaimat nagyon hamar megtalálta, probléma nélkül. A gugli navit ezen a telefonon még nem próbáltam, de mivel a szifonon is fennvolt, gondolom itt sem lesz túl nyűgös a használata.
Szívesebben vettem volna iPhone-t boomerságom miatt, de ez a telefon sem akasztott meg, már ami a "belakást" illeti. Két Pixelem volt a közelmúltban (3a, 4a), ha nem rettegtek volna a víztől (a hármas a klotyóban végezte, a négyest a s3ggem felé fordított kijelzővel a saját izzadtságom ölte meg egy nyári forró ácsszolgálatban) mai napig Androidoznék. Legszívesebben mindkét oprendszerű telefont szimultán használnám (a Szifon jelenleg adapterről otthoni BT-streamerként teljesít szolgálatot), mert alapvetően mindkét rendszer megszokható.
Remélem, ez a telefon most sokáig életben marad (tok már van, védőüveg még nincs, de hamarosan), alapvetően jó deal-nak tartom, a sötét ikonokér,t meg a dot-matrix témáért jár a piros pont, nekem a nem túl bonyi design is bejön, nézegetni fogom a topicot, hátha jön hozzá valami okosság.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
ginola
addikt
Akvad olyan köztetek,aki erre a telefonra tért át realme gt master telefonról?
Mik a tapsztalatok vele? -
Bali27
addikt
Sziasztok! Sajnos úgy néz ki hogy belefutottam valami selejtbe mert ugye a gps...(Mondhatni egyre gyakrabban cseszekszik) és most már a feltöltés után egy napot sem bír. Hiába indítom újra éjszaka vagy 40%ot merült... Feltoltottem, es úgy 5 óra gps el maradt benne 27%.
A vissza küldés nem opcio mert másik telóm nincs, az alzások meg nem adnak cserét amíg vizsgálják. -
Bali27
addikt
Mert már unom az egészet. De nagyon.. Remélhetőleg egy év múlva melot váltok, addig még kibírom ez meg megy a satuba vagy amilyen hangulatom lesz. Na meg az Alzatol se veszek többet telot.
Amúgy meg az Android 14 ből szerencsés módon kigyilkolták a hardver tesztet..(miért is ne ugyebár).
Van valamilyen progi amivel meg lehet nézni hardveresen? -
Bali27
addikt
Nem az elejétől..kb az utolsó frissítés óta..
Tegnap feltettem az AccuBatteryt..
82% merülést produkált 4ora 40 perc képernyő idővel..
Feltoltottem pár fotot, csak sajnos telón elég bénán..
Rá tudnátok nézni?https://kepkuldes.com/images/e97fe0d9a98297ed3b42572e233b9f2a.png
https://kepkuldes.com/images/fbce6a9c3bd01c557c9151993c444aa1.png
https://kepkuldes.com/images/206e63ab526261ba98b6542d640baab2.png
https://kepkuldes.com/images/f9a835ad09c602749068785353d46142.png -
Tomasz72
aktív tag
Most hirtelen azon gondolkoztam, melyik gugli alkalmazásba lehetett hely adatokat csatolni, aztán közben rájöttem, hogy a Keep.
De a naptár hogy a bánatba eheti így az akksit..!?
Ráadásul, nálam a gyári naptár app nem is kért, és nem is kap hozzáférést a hely adatokhoz, ergo nem nyúl a GPS-hez...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Tomasz72
aktív tag
-
Tomasz72
aktív tag
Nekem még eszembe jutott, hogy esetleg naptár bejegyzés készítése után, a szinkronizáció miatt szopja így az akksit.
De ahogy írtad, egy szkennelés nem ártana.Másik.
Este a telefonnal kezembe aludtam be. Ébredéskor látom az értesítési sávon, hogy megy a GPS. Nem vacakoltam vele, 1 hónapja nem volt újra indítva.
Restart után el is tűnt.
De ezt csak azért látom, mert bekapcsoltam, hogy látszódjon a GPS használat, ami alapból OFF...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
-
Bali27
addikt
Gps nekem is mindig be van kapcsolva. A naptár szinkronizálást kikapcsoltam, a Bitdefender meg mindent tisztának talált.
-
Bali27
addikt
Pont ezen gondolkodtam hogy amikor a xiaomim romoltam volt olyan hogy ugyanaz a rendszer elsőre rossz volt, amikor másodszor tettem fel meg tökéletesen működött.. Hogy itt van -e lehetőség feltenni a gyári romot ujra, vagy cache/dalvik törlés recoveryből.
Ma is iszonyu sokat xarakodott a gps. Rendesen 2 utcával alrébb a házak közé tett. És amikor ez van akkor gyorsan megnézem a gmapot, wazet, Amigot és ott is ez van. Amikor helyreáll akkor mind helyre jön.[ Szerkesztve ]
-
miqlas
őstag
Azt nem tudom, hogy magát a rom-hoz, mint file-hoz hozzá tudsz-e férni, de az biztos, hogy ott a gyári állapotba vissza állítás lehetõsége!
Másik opció, hogy kipróbálod a Nothing OS 3.0-át. Az is szûz telepítés, ráadásul sok újítás + az Android 15 is belekerült!
Mintha mókoltak volna a GPS-szel és az akkuval is ...42
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest