Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Adott egy Lenovo ThinkPad edge e 531-es noti.(i5 3230,integrált vga,500Gb vinyo ,2x4 gb ram stb..)A bene lévő 15,6 os HD kijelzőt,FHD-ra akartam cserélni.De sajnos a csere során megsérült az alap lapról jövő, lcd kábel csatlakozó része.Rendeltem ugyan olyan kábelt,szétszettem a notit,rá csatlakoztattam az alap lapra,szépen ugyan úgy elvezettem ahogy a régi volt.Viszont ha rádugom a gyári kijelzőt,akkor csak fehér háttér fény van.És 2 sipolás halattszikAz fhd kijelzöt be rakva pedig semmi jel.Szerelés előtt tökéletesen müködött a gyári kijelzövel.És a noti sem hdm-in,sem vga kábelen sem ad külső képet. Ventik pörögnök,söt hang alapján a win is betölt.Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
icp1970
senior tag
válasz amdathlonxp #13774 üzenetére
A resetet már próbaltam sőt a bios elemet is ki vettem fél órára.természetesen aksi és hálózat nélkül.megnézem a kis tűket a csatin este. Csak az a gyanus hogy ettől még hdmi.in kellene adnia képet.Nem?
-
icp1970
senior tag
válasz amdathlonxp #13774 üzenetére
Hy.Nos le ellenőriztem mindent az lcd kábel nem sérült.De Most már a kijelzó nem is ad fehér háttér fényt sem.Viszont a noti vga csatin tökéletes ad képet külső monitorral.Jól megnéztem a kábelt a régin ami sérült arra ... rev 01 van irva ,azon amit rendeltem azon meg rev b. A többi adat minden stimel,gyártó tipus szám stb...Lehet ez a gond?Vagy szerintetek a kijelző döglött be?
-
icp1970
senior tag
válasz amdathlonxp #13783 üzenetére
A gép az lcd cseréknél teljes mértékben áramtalanítva volt.Aksi lehúzva,töltő kihúzva.Tehűt zárlat ki zárt.A gyári kábel lcd panel felőli részi sérült amikor kihúztam.Nem vettem észre hogy 2x sen volt le ragasztva és ki szakadt úgymond a csatiból.A kábél végén lévő csatlakozón lévó kicsi tükből több db elhajlott ill ki szakadt.A megrendelt kábel anyiban különbözik amit irtam.Most már csak a gyári kijelzővel próbálom.De már fehér háttér fény sincs,pedig előszőr volt az új kábelel.És érdekes hogy hdmi-n nem adképet kívülra a noti,viszont vga kábelen gond nélkül.Mind 1 elviszem szervizbe,egyébként ha lvds hibe lenne kb mibe fájna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo x250 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, töltő, táska, egér
- Asus ROG Zephyrus G14 Ryzen 4900HS, RTX 2060, 40 Gb ram, 1 Tb SSD Playstation 5 beszámítással
- Lenovo T450 magyar
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest