Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na kezdjünk! \o/
HP EliteBook 8470p és EliteBook 820G1 EGYBEN (hibás kijelzőkkel) - https://tinyurl.com/bdfftn4y
-
GodGamer5
addikt
Az Alan Wake 2 meg a Warhammer kivételével ez a bemutató egy kalap szar volt.
Hol van a Silent Hill remake, meg kb az ősszes befosatós U5 engine-es játék? Remélem vasárnapig villantanak valamit, mert ez így semmi. A Microsoft show-n pl exkluzív hegyeket várok, az új Fable-el együtt.[ Szerkesztve ]
"A.I. -t még nem láttam lámpavasról lógni. Politikust már igen.""Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" "Szkrollozódik a paralax" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik."
-
Pont ezt akartam mondani én is, hogy nagy semmi volt az egész szerintem is...
Alan Wake 2, Warhammer 40k Space Marine II-n kívül még a John Carpenter's Toxic Commando igen tetszett, mert szeretem az ilyen coop játékokat.
A többi nem adta, elunva néztem, még aki szereti, annak a Final Fantasy VII Rebirth biztosan nagy örömet okozott, de az nem az én műfajom. Capcomtól is vártam volna valami extrát, mégis Summer Game Fest, egy Dino Crisis vagy Code Veronika teaser nagyon jó lett volna...
Az Xbox showcaset már előre fenntartásokkal kezelem, mert emlékszem az utóbbi bemutatóikra
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Prince of Persia: The Lost Crown, Sonic, Mortal Kombat, Final Fantasy VII Rebirth, Marvel's Spider-Man 2 pár új infó, Path of Exile II, Alan Wake II, Warhammer 40k: Space Marine II.
Voltak itt jó dolgok.
-
kwzatz
őstag
Talán nem tetszik a rap minden második trailerhez? A herceg gettó-fortnite-os design-ja is milyen pöpec volt már?
/s
Úgy hirdették ezt a Summer Game Festet, hogy mindenki elhitte, hogy itt jobbnál jobb trailerek lesznek, meg legalább 3-4 ütős újdonság.
A Space Marine 2-ről hittem el egyedül, hogy ez egy 2023-as játék, meg hogy a készítők értenek valamit ahhoz, hogy kell trailert csinálni.
A Remedy az egyik kedvencem, de az Alan Wake II is aggasztó, hogy nem igazán láttam benne a "megújulást". Amúgy is az Alan Wake van nálam leghátul tőlük (játszottam mindent), a leggyengébb játékmenetével, de vártam volna, hogy itt majd mutatnak egy-két új dolgot. A Control után ez nagyon vérszegény egyelőre.
A múltkor PS Showcase meg ez elég jól jelzi, merre tart a dolog.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Valahogy egy ideje a trailerek túlnyomó többségéhez nagyon nem találják el a zenét. Lehet, hogy jobban kellene igyekezni, hogy az adott játékhoz passzoljon és ne a statisztikákhoz, mert a rap és "League of Legends montázs zene" felváltva kezd piszok nevetséges lenni szerintem.
Az előző kommenthez még annyi, hogy nyilván a Yakuza az Yakuza, valószínűleg hozza majd minimum a sorozattól elvárt kötelezőt (amivel már a játékok 99%-a felett van), mint ahogy az előzetes is.
-
markknight
veterán
Fú, de rossz volt ez is. Szerencsére a Pókember után kinyomtam, de ahogy néztem 4 órán át tartott ez a cucc
Am viccek vicce, hogy a stream elindítás előtt 2 átugorhatatlan reklámot dobott be a youtube, tehát már reklám van a reklámok előtt.
-
Montanaxy
tag
Az MK1 az gameplayben nagyon ott van. Viszont a helyszínek meg a hangulat az vicc volt. Mintha egy színes streetfighter lett volna, én a darkos settinget szerettem a mortalban mindig is.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Montanaxy #14 üzenetére
MK1: Brutál jó lesz, már most imádom, egyedül egy helyszínnel volt problémám, mikor Johnny Cage-el ment valami szövegelés/bunyó, valami Playboy mansionra hajazó háttér előtt....óriásra fújt flamingóval, ami körözött a medencében...
Egyébként ebből nekem előrendelés lesz, a téma/hangulat nagyon adja, imádtam az origi MK1-2-őt is gyerekkoromban. Ezt a Liu Kangos, "I'm a god now" idővonalat nem tudom továbbra se értelmezni, de annyi baj legyen, Raiden odavág majd!
A Remnant II fasza volt, de nem az én világom, ami még érdekes volt számomra az a Sonic: Superstars, az Alan "John Wick" Wake 2
, a Toxic Commando (a Bon Jovi-s aláfestéssel, azért nagyon adta!). Oké, rendben, a Warhammer is rendben volt. Fortnite? Ha 12 éves lennék oda lennék meg vissza, de egyébként meh.
Egyébként nagyon fasza volt a show, nekem bejött, megnyugodtam, hogy lesz mivel játszanom.
Bontottam egy italt is, kellemes volt. (Sokkal inkább, mint a nevetséges PS showcase....) Még vasárnap tegye oda magát a Micro az Xboxxal és hétfőn az Ubi Forward, a Mirage-al és én boldog leszek.
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
toronyhaz
aktív tag
Csak az Alan Wake-et ismerem az összes közül. De szerintem nem is baj
-
Gebriel
veterán
Köszi az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Számos új előzetest és trailert kaptunk az este során.
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI kábel TV
- Hobby elektronika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Starfield
- További aktív témák...
- iPad PRO 11 128GB 3rd Wifi+cellular (MHW53HC/A) + egyebek (opció!)
- -50% HP ENVY x360 15:i7 1165G7,32GB,1TB SSD,15.6" 4K UHD OLED Touch,400nit,100%DCI-P3,GeForce MX450
- Gamer PC! 5600X RTX 3060 16 GB Ram X570 Beszámítás OK!
- ZOTAC GAMING RTX 3090 Trinity OC 24GB (ZT-A30900J-10P) - eladó!
- Eladó HyperX Quadcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest