Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Wesder #7621 üzenetére

    Koszonom! :R

    Igen, a 2milla eladas elso negyedevben, plane ilyen aron erosen tulzo. Plusz tegyuk hozza, hogy sajnos csalodast okoz a kezdeti felhozatal.
    - Van egy gt7, de nem tudjuk, milyen szintu a tamogatas. Ha teljes, akkor az siman system seller, de ha megint huznak egy gt sportot, akkor kell a francnak.
    - Van egy horizon, ami nekem birizgalja erosen a birizgalnivalot, de... Elvileg az valami 6-8 ora jatekidos dolog. Nagyon fasza, de onmagaban nem eleg.
    - Van egy rahedli egyeb, de gyakorlatilag mindegyik valami regebbi cim portja, max picit feljavitva.
    - Nem jon ra ki tudja meddig igazan jo fitneszjatek. Se beat saber, se az a boxolos loszar, aminek nem jut eszembe a neve.
    - Firewall nagyon jol hangzik... Ha lesz ra eleg jatekos eleg ideig. Kockazatos.
    - PSVR1 tulajokat eleg genyo modon magukra hagytak. Utobbi 2-3 evben gyakorlatilag semmi nem jott ra, ami emlitesre melto. Biztos vagyok benne, hogy sok PSVR tulaj van, aki emiatt kivar. Ha legalabb evi 2 AAA minosegu jatek jon ra, szvsz sokan fognak ugrani, akik meg kivarnak.
    - Bar ahhoz kepest, amit ad, nagyon olcso a VR piacon belul, de amugy draga. Konzol arban van. Maskor ez nem biztos, hogy nagy baj lenne, de a mostani gazdasagi korulmenyek kozott? Plane, hogy pont a kockak szoktak ebbe beleugrani... Igen, azok a kockak, akik azt lattak, hogy az utobbi par honapban folyamatosak a leepitesek, elbocsatasok. Ilyenkor a kocka se kolt ilyen dolgokra, hanem raul a penzre, biztos ami biztos.

    De legalabb nem az lesz, mint a PS5-el, hogy ket evig szivas volt beszerezni, illetve hatha lesznek par honap mulva PSVR2 szettek a neten alig hasznaltan olcson.

    En azok taborat erositem, akinek nagyon tetszik, nagyon szeretnek egyet... Majd. Elobb latnom kell, hogy nem lesz leszarva, aldoz ra a SONY akkor is, ha penzbe kerul, nem engedik el a kezet 1-2 ev mulva.

    ui.: Ha csinalnak ra egy Astrobot: Rescue Mission folytatast, akkor minden, amit fentebb irtam void, es rohanok a boltba. :DDD

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák