Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Bad Pritt #5692 üzenetére

    Persze. Pihenjenek csak a stúdiók. Aztán ha a konkurencia a nyakunkra mászik, mert bezsebel nem egy nagy IP-t, akkor ahelyett, hogy mi új IP-ket találjunk ki, majd megyünk Brüsszelbe hisztizni az EU-nak, hogy jajj minket bántanak?! :o

    Ha így folytatják, a Microsoft olyat fog tenni a Playstation brand-del, amit még felnőtt filmes mércével is durva lesz nézni. Mert elkényelmesedtek. Alig telt el egy év, de már szinte nyoma sincs az előző generációban megszerzett pozíciónak. Mert a Microsoft egy ügyes húzással, és mérhetetlenül sok pénzzel, felforgatta a piacot. A Sony-nak meg nem volt erre terve.

    Szerintem mindannyian érezzük, hogy szorul körülöttük a hurok. És kérdezem én, ilyenkor közülünk, játékosok közül ki vár remake-eket válaszként?! Nem kellene valamit mutatni, hogy azért emlékezzünk rá, hogy miért szeretjük a Sony-t?!

    És szerintem nem hoznak az általad említett címet sokat. Persze a ráfordított erőforrások tekintetében olcsóak. De szerintem ezekkel az "aprókkal" nincsenek kint a vízből. Ide nagy durranás kellene, nem ezek a fingpetárdák.. :U

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák