Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Amúgy, sokszor írom, hogy az MS szereti lábon lőni magát, de részemről úgy gondolom, hogy ezt most nagyon okosan csinálják. Olyan játékokat sikerült választani, amik jók, népszerűek, simán lehet, hogy pár embert elgondolkodtatnak, hogy ha ilyenek vannak xbox oldalon, milyen lehet a többi, viszont nem a legfontosabb címek (amik szerintem a forza meg a halo, esetleg az ori). Így okosan megnézik, hogy mi a reakció, milyen a haszon, jár-e bármi negatívummal a dolog, mindezt úgy, hogy igazából nem kockáztatnak semmit.

    Ha innentől rászoknak arra, hogy minden mást is ilyen okosan csinálnak, 10 év múlva szarban lesz a sony. Pláne, hogy ott meg szerintem újabban pont arra szoknak ráfele, hogy elbasszanak évtizedek alatt kiépült dolgokat, amik ugyan pénzben lehet nem hozzák a legtöbbet, de alapvetően határozzák meg az emberek szemében a márkaidentitást.

    Érdekes évek jönnek a gaming iparban, kíváncsi leszek, mi hogy alakul, mi lesz itt a téma 5 év múlva. :K

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák