Új hozzászólás Aktív témák

  • Speederer

    senior tag

    Van egy FuSi Lifebook E8310-esem, ami sajnos újabban rosszalkodik. Pontosabban már be sem akar kapcsolni.
    Pár hónapja kezdte, hogy néha nem kapcsolt be, csak felpörgött a venti, majd pár mp után kikapcsolt, majd magától vissza és onnan megint csak a ventik mentek. Egészen addig amíg ki nem kapcsolom. Közben semmi sem jelenik + a képernyőn, szóval csak próbál elindulni, de nem tud.
    Egyre többször játszotta ezt el velem, míg gondoltam visszaküldöm gariba. Csakhogy nincs + a papírja, a szériaszám pedig kicsit le van kopva a noti hátulján. Ezért ugye nem tudták beazonosítani és persze nem is csinálták + gariba. :( Gondoltam sebaj, majd bekapcsolom (mert azért néha be szokott), aztán majd elviszem úgy nekik és megcsinálják. De sajnos újabb probléma adódott. :((
    Most már bekapcsnál nem pörögnek fel a ventik sem, csak 4-et (4 ugyanolyat) pittyen a gép bekapcskor. Na ilyenkor vajon mi a szitu?
    Amikor a garival beszéltem, azt mondták így látatlanba (mert ugye nem szedték szét így), hogy valszeg alaplap, vagy proci. Na de ugye ha alaplap, akkor az nagyon húzós lehet. Nemtom mennyi, de annyiért talán másik laptopot is adnak. :((
    Szóval mit jelenthet ez a hibajelenség? Mekkora esélyem lehet arra, hogy proci baja van?
    Phoenix TrustedCore BIOS van benne, Core2Duo T7250 procival és Intel 965GM chipset-es az alaplap (ha jól rémlik).

    Vkinek van esetleg erre vmi 5lete? Köszi előre is.

    Szerk: Amikor még néha bekapcsolt, akkor próbáltam azt, hogy kivettem a gépből a memóriát, a vinyót, a dvd-t és úgy próbáltam. Akkor is ugyanazt a venti-felpörgős dolgot játszotta csak el.
    Azért gondoltam először vinyóra, mert amikor nem indult el, akkor a vinyónak a kis jele sem jelent +, pedig normál bekapcsnál + kellett mindig jelennie.

    [ Szerkesztve ]

    A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!

Új hozzászólás Aktív témák