Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Borderlands 3
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
van egy dell 2209 monitorom (2 eves lehet kb), es azt vettem eszre a mult heten, hogy a kozepen egy olyan folt van, mintha beleboritottam volna vizet, aztan az felszaradt volna es ilyen szep foltot hagyott. persze az elso gondolat az volt, hogy koszos a monitor kijelzo, de nem (amugy is tisztitom). mi a rosseb ez, javitjak? meg garos...
szurkes hatter elott latszodik inkabb.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
ilyen... mi a rosseb ez? korabban nem volt. [link]
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz moonguru #6408 üzenetére
ugy szoktam "nedvesen" letisztitani, hogy kikapcsolva enyhen nedves ronggyal letorlom, utana meg kapasbol szarazzal at. ezzel hogy a francba kerul mogeje? a masik oldalon van, es csak felulrol juthatott be... ott sose erte semmi (csak leporolni szoktam).
raadasul mielott eszrevettem, elotte nem is csinaltam mar x ideje. altalaban sima mikroszalas kendot hasznalok, csak egyket ev alatt ragad ra ezaz, amihez az keves. meg egy kijelzommel sem volt ilyen problema, pedig a tisztitasi modszereim ugyanazok.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
elozo dell 2209 monitoromat decemberben csereltek refurbishedre. minden ok volt, de ma reggel elkezdett csikosodni a teteje. aztan egy fel ora mulva raadasul abba is hagyta... vmi halozati zavar lehet csak?
-
arn
félisten
ma reggel is csinalta, gyorsan le is fotoztam... a felso resz csikos, a kep kifakul, es zizeg (hangilag is). mitol lehet ez? fekete alapon latszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Stormer5811 #9371 üzenetére
ez egy lcd, az elodje evekig ment ebben a felbontasban, frissitesben ez meg csak 8 honapja. total alapon van, es sose allitottam masra. en inkabb vmi doglodo tapra gondolnek.
-
arn
félisten
azt el is felejtettem irni, ha nem kap jelet a monitor, akkor is ilyen
-
arn
félisten
válasz moonguru #9375 üzenetére
elvileg decembertol meghosszabodott a garancia remelem cserelik... csak kar, hogy mar ez a monitor nincs, aztan adnak majd vmi 16:9est helyette, amin kipotyog a szemem. akkor asszem eladom, aztan veszek egy 16:10es 24est. ugyis az volt elotte.
Új hozzászólás Aktív témák
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest