Új hozzászólás Aktív témák

  • samu126

    csendes tag

    Remélem jó helyen kérek segítséget:

    Mostanában nem tudok új játékokkal játszani mivel a gépem fél-1 perc játék után egyszerűen leáll a monitor no signalt ír és resetelnem kell mert máshogy nem jön vissza.Ez főleg Borderlandsnál és Napoleon TW-nél jön elő legtöbbször de Mass Effect 2-nél mondjuk soha és Dragon Age Originsnál se

    A gépem és egyéb fontos információk (az elején van a gép összetétele a többi lejjebb):

    http://www.2shared.com/file/11845152/8791a29e/pc-sszegzs.html

    A RAM-ok és a táp hibája kizárt eddig. A RAM-okat leteszteltem (kiszedtem és egyesével visszarakosgattam addig ameddig nem halt be újra de rögtön az elsőnél ami 100% hogy jó [egy geil ram ami nem régi csak 2 éves] szóval innentől a RAM nem lehet mert a legjobbnál is jelentkezik bár tovább is próbálgattam végig de lehet mind a 4 f*s bár ezt kétlem)

    A táp azért nem lehet mivel először rá gyanakodtam és amúgy is érett a cseréje ezért vettem egy újat codegent cseréltem gigabyte superb 550-re.

    Nos valami tipp?

    UPDATE:
    hasonló problémákkal küszködő külföldi társaim ezt írták:

    Note: Reducing DVI frequency on high-resolution displays resolves display corruption or no image when a display is set to a high resolution. This should only be enabled if the Digital Panel is experiencing these problems.

    Na de nekem ilyen Reduce DVI frequency beállítás nincs :(

    Nos pontosan nem tudom hogy mi a baj ezért ebbe a topicba írtam sorry ha nem ide kellett volna :)

Új hozzászólás Aktív témák