Új hozzászólás Aktív témák

  • whYz

    addikt

    válasz Core2duo6600 #4748 üzenetére

    Sensitivity. Azaz milyen gyorsra van allitva az eger erzekenyseg.
    Ha csuklobol mozgatod, viszonylag keveset, akkor az kozepes, vagy inkabb magas erzekenyseg lehet, ha teljes karbol, akkor inkabb alacsony.

    Az az altalanos, hogy magasabb sensre a gyorsabb padok a jok, kisebbre pedig a lassabb, control padok.

    Ha elkopott a talpa, akkor muszaj lesz venned valami ujat. Legegyszerubb a Corepad(vagy egyeb marka) skatez for MX1000. Ez meretrevagott, viszonylag kemeny es draga skatez, amit csak fel kell raknod es kesz. Talan olcsobb modszer, ha veszel ilyen felragaszthatos tefloncsikot, amibol kivaghatod a neked tetszo meretet, viszont ezek altalaban(sajat tapasztalat) puhabbak, hamar elkopnak, inkabb kemenyebb muanyag padokhoz ajanlanam oket. Ilyet pl itt hardverapron is arulnak szerintem.

    Ha nem akarsz tul sokat kolteni a padra, viszonylag magas sensel jatszol, tehat eleg a kicsi egerpad is, akkor vehetsz egy QcK mini-t. Ehhez ajanlott valami kemenyebb skatez-t hasznalni. A nagy tobbsegnek megfelelo :)
    Van belole nagyobb valtozat is.

    Ha kicsit nagyobb egerpadot szeretnel, ami jobban csuszik akkor ajanlanam a SteelSeries 4HD egerpadot. Dragabb, jobban csuszik, tokeletes az olcso meretreszabhato tefloncsikkal.

    A hibrid padok is jok, de eleg ritkak, es kicsit dragabbak is. En meg nem hasznaltam, az enyem a heten fog megjonni remelhetoleg :))

Új hozzászólás Aktív témák