Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz HussarF #2198 üzenetére
igen azt mondja, hogyha kombóból adod be a fagyasztást mint második hit, akkor az be fog találni.
ez persze nem zárja ki, hogy tiszta kombót nyomj előtte, mert utána is a specail attack szintén be fog találnia többit pedig én gondoltam tovább, hiszen egy fagyott ellenfelet nem hagysz ott csak úgy állni nem? persze hogy köthetsz hozzá
ha már taktikázás, akkor érdemes ezt is megemlíteni, mert csomó ilyen kombó van neten subbal pl, amelyek alapvetően kombó - ice ball - kombóból állnak. látványos meg minden, viszont teljesen fölösleges, mivel simán 8-10 hits-szel el tudsz érni 30%-os kombót.
egy kis hint: Sub-nál a legkeményebb kombókat kell beadni előtte és utána, ha fagyasztasz ,mert olyankor kb, feleződik a DMG; szinte bünteti, ha könnyű célpontra akarsz kombózni, ua kombó fagyasztás nélkül sokkal erősebb lesz, de nyilván nehezebb beadni, viszont azt a rendszer díjazza
tovább olvasva mondjuk tisztán értem, hogy miért írták ezeket, mert a kombókba nem mennek bele részletesen, inkább tippek trükkök.
ezt még ajánlom, főként ahol van hozzászólás
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
őstag
No ma sokat voltunk online. Nalunk nincs ez a fagyas stb amit sokszor olvasok Siman tudtam jatszani!!
Mas: kaptam a steam-en egy ingyen jatekot, siman letoltottem es megy Valami street fighter ultra 4 Surun elofordul ez naluk?
-
addikt
Engem nem is az zavar a legjobban ha kikapok, hanem a lag. Ha úgy kapok ki, hogy mindent megtehetek, akkor jól van elfogadom, de ha úgy, hogy fél másodpercet késnek a mozdulatok, akkor az angyon fel tudja nyomni benne ma pumpát. Játszhatatlan, miközben látom, hogy az ellen simán adja be a kombókat.
-
őstag
Mondjuk egyszer ketszer eszrevettem en is, hogy vedekezek, de nem csinalja Bar ritkan fordul elo, egyszeruen csak nyomi vagyok Vettunk ma meg 2 jatekot, azt is ki kell probalni, szoval en tenyleg csak hobbi szinten utok-vagok, es idom sincs ra tul sok
-
ayo
veterán
válasz HussarF #2206 üzenetére
na az tényleg para, az engem is idegesít néha
május végén érkeznek az új figurák.. nem bánnám, ha lenne egy az asztalomon
-
ßrainiac
addikt
válasz HussarF #2206 üzenetére
Ugyanez itt is, 5-bol ha egy meccsnek jo a pingje, az mar egy "nyugodtabb" este. Na nem.
Az a legidegesitobb, hogy olyanoktol kikapok akik spammelnek mint allat, spec mozdulat spec mozdulat utan, semmi skill, Liu Kang idiota nekirepules, kombo, loves, parry vegtelen egymasutanja, stb. Es nem tudsz mit kezdeni vele. Aztan Cassie Cage.. Kedvenc ellenfelem, egymas utan adja be a 3 hites komboit, levedeni ha le tudnam jo lenne, de hiaba probalom, mert kb. fel sec keses van
Mikor javitjak mar..
-
ayo
veterán
válasz ßrainiac #2209 üzenetére
hehe, én is ezeket utálom - ha szép kombókkal és technikával ver le valaki az nem zavar, viszont az ilyen arcokat utálom főleg ha még a ping is nekik kedvez.
amúgy ma nemtom mennyit toltam, de semmi gondom nem volt, nagyon minimál lag volt 1-2 sec-re párszor, de semmi, ráadásul ma többször is mutatott sárga 2 csíkos pinges embereket is (eddig mindig üreseket jelzett csak független a net minősége) szóval lehet történt valami, de gondolom a patch majd megint kedden jön, ami várhatóan "javít"...
-
ayo
veterán
válasz HussarF #2211 üzenetére
nem veszel fel steamen? néha tolhatnák párat, az legalább lagmentes lenne
-
ßrainiac
addikt
Azt nem ertem, hogy a teljesitmeny miert nem jon vissza?
Ua. driver van fent mint amikor elkezdtem jatszani. Karaktervalasztos kepbol kisetalos patch ota xar.. Es nem javitjak.
Nem hiszem el, hogy csak nalam vannak ezek az akadasok. Uninstallaltam es ujra felraktam, hogy ne pakkokban, hanem teljes csomagkent felmenjen, az sem segitett.
-
tomsolo
addikt
Hát este már minden volt az online csak nem jó
A KOTH-ot valóban csapatják a Goro-k mind a 3 kombinációt használva, amit tudnak
Nekem ezek voltak az első online meccseim, bizony vannak itt fura delayek. Remélem csinálunk ph-s KOTH szobákat mert az nagyon tetszett hogy lehet nézni mi történik előtted. Meghát csak jobb lesz az élmény mikor nem indonéz vagy lengyel kölyköket kell püfölni.
Sikerült felvennem viszont a halott ember X-ray-ét. Felteszem majd yt-re, sztem elég jól látszik mennyire fos ez a része a játéknak.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #2215 üzenetére
nekem olyan azóta se volt olyan x ray hiba ami neked - bár lehet, mert kevesebbet vesztettem a gép ellen? nem tudom
mellesleg tegnap is tökéletes volt az online kivéve a KOTH része, ott 2 magyarral is toltam, de kifagyott - szóval itt nem ping para van, hanem a KOTH résszel van vmi, mert a héten csak annál adta meg magát.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Emppu85 #2218 üzenetére
viszont arra jó egy társ, ha tesztelni is akarod azokat és kb. egy szinten vagytok.
én azt szoktam, hogy main karakterrel letesztelem a másikat és utána olyat veszek elő akivel nagyjából egy szinten vagyok a másik main karakterével és akkor az mindenkinek hasznos szórakozás
-
rexsimus
aktív tag
1vs1 gyakorlást ÉN is szívesen vennék.
/Gyűlölöm a KotH-t /
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Engem is felvehettek.
-
Emppu85
tag
Na engem is felkaphattok..
nekem nem enged,azt irja, hogy elérted a limited-et,azt senki nincs a barát listámon -
tomsolo
addikt
válasz HussarF #2217 üzenetére
Itt megtekintheted. Nekem ez most kb. az ötödik ilyen - most gyakorlás közben kaptam de így is idegesít.
Vagy ne engedné folytatni a csoda szkriptet vagy .... (Igen a videón jól látszik, hogy a szekvencia indulásakor még volt egy hangyafasznyi életem csak a HQ gui ilyenkor pihen.
[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
válasz tomsolo #2224 üzenetére
Van ilyen. Emlékeim szerint a 9-ben is volt ilyen.
Az történik, hogy az X-ray miatt armorod van, az az, ha sebzés ér, nem szakad meg a mozdulat, de a sebzést bekapod. Így az animáció végig megy, de közben a sérülés miatt véged van.
A 9-ben ilyenkor nem ment végig az animáció.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Tibtobi #2225 üzenetére
létezik csoport erre, csak hát nehéz minden szempontból megfelelő partnert találni. itt van külön topik is csak erre
(#2226) rexsimus: sztem egyik patch-ben javítani fogják, ha már a játék is rendben lesz végre amúgy meg teljesen szabályos, az élete neki ment le 0-ra elsőre, tehát neki is kell meghalni.
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz tomsolo #2228 üzenetére
Nem ertem mi a baj vele, max hosszabbitast tudsz vele kihozni nem? Cserebe meter nelkul indulsz ujra szoval eleg rizikos.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
rexsimus
aktív tag
válasz tomsolo #2228 üzenetére
Szerintem is hülyeség, hogy így van. 9-ben sikerült ez "normálsian" megoldani, itt miért nem tudták.
Bár ott is voltak vicces esetek, kedvencem, amikor Kitana halt meg X-Ray kezdetén, az animáció elindult, eldobta a legyezőket, de csak odáig jutott a játék, hogy az ellenfél fejében pörgött, amíg tartani szokott az animáció, majd Kitana eldőlt, és ellenfél nyert.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Semmi gond, írni kell a stúdiónak, vagy nyitni egy steam topicot, hogy ezt javítsák a következő patch-el.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ha nem csal a szimatom, akkor kedden (05.19) érkezik Tanya+patch?
Jövőhéttől haverral fogunk játszani TV-n a játékkal egymás ellen... Ayo véleményére adva veszünk 2 db Logitech F310-et és toljuk....Alig várom...
Apropó melyik a jobb csatlakoztatási mód a VGA és TV között?
1. DP - HDMI
2. DVI - HDMI[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
tomsolo
addikt
Egyébként a Jasonos patch marha jól sikerült, a tutorialban ezek szerepelnek immár gomb képek helyett:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na elkezdtem egy kicsit tudományosabban csinálni ezt a mortal kombatot, ha már van benne 50 órám, akkor tényleg ciki lenne még mindig alapszinten tolni. Olvasgattam a mozdulatokat, és egész jól leírja, hogy melyik mennyi idő alatt üt be, meddig tart, mennyi a recovery belőle és, hogy mennyi a cancel time, amíg hozzáfűzheted a következőt. Amelyikhez nem lehet, ott szépen írja is a 0-t. Viszont van 2 stat, valami Block adv, meg ha jól emlékszem hit adv. Ezekre nem sikerült rájönni, hogy micsodák. Valaki tudja?
-
atidzsiforc
őstag
válasz HussarF #2242 üzenetére
Block advantage azt jelenti, hogy hany kepkockanyi ido telik el addig amig alaphelyzetbe all a karaktered (recovery), ha blokkoltak a mozdulatod. Ha pozitiv, akkor te hamarabb, tehat nem tudnak "punisholni" (aka olyan modon lereagalni a tamadasod, amit nem tudsz kivedeni), ha 0, akkor egyszerre recovereltek, ha negativ akkor pedig ingyen punisholhat, ha eleg nagy. egy par framenyi, pl. -2 block advantage altalaban meg biztonsagosnak mondhato, foleg online, a lag miatt, meg ugye minden mozdulatnak van "startup frameje" (az animacio elso kepkockajatol a sebzesig eltelt framek). Mkx-ben elvileg blockolhatsz az utolso negativ framen szoval ha az ellen valasza es a recoveryd kulonbsege -1, vagy nagyobb akkor ma biztonsagban vagy, ha eleg gyorsan rataposol a blokk gombra es nincs orbitalis lag.
ja es persze ezen dolgok miatt BAROMIRA FONTOS hogy 100% 60 fps-ed legyen 0 stutterrel
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz atidzsiforc #2243 üzenetére
bocsi hit advantage kimaradt, az meg a sikeres talalat utan az ellen alaphelyzetbe allasahoz szukseges framek szama. addig nem tud megmozdulni blokkolni stb, igy szuletnek a kombok.
itt egy angol nyelvu link mkx frame datajanak mukodeserol, ha egyszer lesz energiam leforditom szepen azt bedobhatjuk az osszefoglaloba v nemtom.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz atidzsiforc #2243 üzenetére
pro leírás
köv. patch-ben sok belenyúlás lesz ilyen téren, szóval érdemes lesz átnyálazni, hogy mik az új balance változtatások
az jó lenne, én 4 oldalt már összeírtam, mint kisokos tippek trükkök, de lehet akkor ilyennel is ki kéne egészíteni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én egyszerűen a PC-s "tudjuk milyen port" miatt nem áldozok bele időt. Hihetetlen mennyiségű nüanszot el kellene sajátítani, az online módhoz. Rengeteg időt igényel azt begyakorolni.
Az online játékos szám pedig folyamatosan zuhan. Megjelenéskori ~15k-ról, mára beesett ~5k-ig (steamdb.info). ~250k steam felhasználó vásárolta meg. A vér fanatikusok kitartanak, de szerintem nem soká az is harmadolódik, szépen elfogynak a játékosok.
Nagyon - nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége egy alapvetően nagyszerű játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz #14955008 #2246 üzenetére
annak a 250 ezer usernek a 99%-a mar mar vegigvitte a story modot very easyn, esetleg nyitogatott par dolgot a kryptben, aztan ment vissza gta 5ozni meg minecraftozni stb, kedden meg kezdi a witcher 3-at. akkor sem lenne embernagysagu mertekkel tobb online player, ha teljesen perfekt launchot kaptunk volna szvsz. max a duplaja, de lehet, hogy meg az is tulzas.
kompetitiv verekedos jatek elegge amugy is spectator sport kategoria inkabb szerintem. a nehezsege miatt kevesen jatszanak vele huzamosabban mas mufajokhoz viszonyitva, viszont az atlathato jatekter miatt nem zsibbad bele az ember agya a nezesebe, mint pl egy quake 4v4 tdm meccsen, ami ugyanugy gyors es osszetett, viszont laikus szemmel nezve szinte teljesen attekinthetetlen.
usf4-el sem jatszanak csak parezren egyszerre pc-n, meg merem tippelni hogy sztem konzolon (xbox360-n foleg, ugy tudom, hogy a ps3 port instabil framerate miatt nem tul kozkedvelt) sem istentelenul tobben, de mikor megy egy major tournament livestream, akkor twitch tv-n ott van altalaban a legnezettebb jatekok kozt.
szerintem fog maradni egy elegseges meretu jatekosbazis pc-n itt is.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz #14955008 #2246 üzenetére
a megjelenési csúcsnál nem nagyon szokott több játékos lenni, maximum egy-egy akciózásnál lesz komolyabb emelkedés. Általában be szokott állni egy adott létszámra a játék, az MK9-et is 5-600 an tolják naponta, bár ott eleve pár ezer volt a max játékos mikor megjelent, MKX.ben várhatóan kicsit több játékos fog maradni, mint ott.
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
hehe ma csudajo mokat volt ez a mortal. volt egy meccs ahol vegig slow motionben ment a jatek, meg egye ahol ha leraktam az ellent a foldre, ugybelaggolt, mintha bepauseoltak volna. a tobbiben siman csak fel masodperces delay, meg a fele inputot nem veszi be a jatek. egy zold baros embert nem lattam, pedig majd 3000 ember ingame
-
ßrainiac
addikt
válasz atidzsiforc #2249 üzenetére
Pfff. Zold baros embert eddig csak youtube videon lattam. Az sem PC, hanem PS4 gameplay volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest