Új hozzászólás Aktív témák

  • twi452

    senior tag

    válasz BOBAKILL #1045 üzenetére

    Pedig faék egyszerű kb :D
    Három féle hangjegy van ami a három féle támadásnak felel meg.
    Két sima és a dupla. Fent van egy táblázat a buffokhoz tartozó hangokkal ha olyan sorrendben nyomogatod, hogy kijöjjön egy buff akkor azt elraktározza ami bal oldalt van kilistázva (3 dal után elkezdi felülírni a legrégebbit)
    A ravasszal tudod elkezdeni lejátszani az elraktározott dalokat, szépen megy sorban ha nem szakítod meg. Ha dal közepe után (érzésre menni fog pár alkalom után) újra ravaszt húzol akkor lejátsza újra és megkapod az erősebb változatát a buffnak( néhánynál csak hosszabb ideig fog tartani)
    Fent a buff listánál is látszik, hogy melyik buff aktív(zöld lesz a neve ha sima és lila ha erősebb) nyilván nem kötelező egyből duplázni az erősebb buffért, bármikor rányomsz a zöldre ugyanazt akkor felnyomja erősebbre.
    Kb ennyi persze vannak még apró trükkök amikkel fel lehet gyorsítani a hangok bevitelét stb de lényegében az alapok ilyen egyszerűek.

    Ja és a saját buffot sose felejtsd el, a két sima támadásos dal, ettől futsz majd mint Forest Gump és a második verzióval most kaptunk egy elég nagy attack buffot is csak úgy ajándékba :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák