Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz gaben1117 #70047 üzenetére

    Tudtommal ha miskolci vagy, akkor a megyeiből elhajtanak a francba, mondván nem oda tartozol. Tehát az ezer éve BAZ megyei kórházként funkcionáló épületegyüttesben az a téveszme terjeng, hogy Miskolc nem BAZ megyében van. BAZ meg! :DDD

    SZTK (Semmelweis kórház, esetleg Diósgyőri) ott meg az van, hogy opcionális a beutaló, általában nem kell, de sorszám tudtommal kell. És persze most nyáron (én szemészetre akartam időpontot még július elején) megy a hazudozás ezerrel, hogy csak szeptemberre tudunk adni előjegyzést blabla vagy küzdhetsz a sorszámokért. Szánalmas. Persze milyen érdekes, hogy amikor sorszámmal mégy, akkor valahogy mindig van egy "csak kiugrottam a munkahelyről és sietnem kéne vissza", "ordít a kisfiam és már türelmetlen mert nagyon fáj neki, nem lehetne", "csókos vagyok tehát előbb megyek be" stb.. stb.. és gyakorlatilag szinte okafogyottá válik a sorszámosztás.

    Azt nem kérdeztem, hogy másnapra lehet-e kérni sorszámot, de nyilván nem, ha az volt a szöveg, hogy "nagyon hamar elkapkodják", ami megintcsak vagy igaz vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák