Új hozzászólás Aktív témák

  • Sunsetjoy

    tag

    2016 decemberében volt egy remek ilyen lebeszélésem a HA-n, nagyon jól jött ki a lépés, a résztvevők is hajlandók voltak a dologra, szerintem mindenki jól járt vele.

    - Felraktam szombat délelőtt egy memóriát és egy szerverházat apróra. Két órával később már meg is volt a memória vevője, este 6-kor megvolt a biznisz, nem is ez a lényeg.
    - A szerverházra aznap este 8-kor jelentkezett egy érdeklődő BP-ről, akivel megbeszéltük, hogy eljön érte kocsival. Az illető csak ezért regisztrált HA-n.
    - BP-n egy másik illetőnél volt egy olyan alig használt billentyűzet, ami már régen nincs értelmes áron, meg stb. Ő postázni nem igazán akarta volna, ezt egy-két nappal korábban már közölte.
    - Nos este 9 és este 11 között összehoztam a segítségükkel úgy, hogy a billentyűzeteshez másnap délelőtt elment a szerverházra érdeklődő BP-en, megvette tőle a billentyűzetet és elhozta nekem, én kifizettem neki úgy, hogy plusz kedvezményt is adtam a ház árára.

    Sajnos azóta már nekem is jött össze rosszabb üzlet (ami annak indult, de végül értelmes megoldás jött ki belőle), de ettől jobb még soha.

    [ Szerkesztve ]

    A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák