Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz pusiga #19681 üzenetére

    a szobaantenna lényege, hogy nem direkt módon kapja a jeleket, hanem visszaverődésből. szoba falai meg zsúfolt panelrengetegben ugye közvetlenül nem lát rá toronyra. mivel elég sok dologról verődik vissza nem kizárt, hogy az a felület, amiről te eddig kaptad az elmozdult vagy változott valamilyen környezeti behatás miatt. tehát így nehéz elérni stabil vételt.

    én annyira a termékek hozzászólásaira nem alapoznék, mert az emberek alapvetően nulláról kezdve vesznek antennát, mert hallottak valami legendát, hogy csak kártyát kell venni és van tévé. ebből kiindulva lehet következtetni arra, hogy marhára mindegy mi kell a jó vételhez valamit vesznek, ami szerintük jó lesz egy adott környezetben. nekem egy SDA-310 volt, az SDA-312 elődje. majdnem ugyanilyen. ezt váltotta az említett Philips, mert nem voltam néha megelégedve. budai belvárosi környezetben használom, nem mindig volt stabil, D mux néha meg nagy viharban kockásodott. az új vásárlás óta minden mux maxon van. a Funke is jó lehet, bár nem igazán láttam tőlük beltéri antennákat.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák