Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Milyen Tv-t ajánlanátok? Amiket szeretném, ha rendelkezne a készülék
- IPS (családi tv lesz)
- lehetőleg minél tűélesebb kép
- ne kényeskedjen a videó formátumokkal
- 170k környékén legyen a ára max, ha lehet
- "55"- ös legyen
- 4k
- Samsung lenne az elsődleges márka, de az LG is szóba jöhet. (az előző az volt)köszönöm, ha valaki segítene!
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Az, hogy egy Tv-nek valós 4k-s tudása van, honnan tudom megállapítani?
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Aszta' ilyenekre is figyelni kell? Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet...sosem gondoltam volna, hogy ilyenek számítanak...Az LG-nek is vannak ilyesmi "betegségei"? Mert ha nincs akkor lehet arrafelé orientálódok. Az előző is LG volt, amíg egy ismerős gyereke le nem rántotta...
-
polgi803
őstag
Én most néztem MM-ban de nekem nem volt bajom vele.Bár csak azt a hülye mediás reklámot nyomták...a feketére voltam kíváncsi de nem volt gáz. RU8002-őt kerestem de nem találtam. Egy valamiben viszont biztos vagyok... hogy ha nincs pénzed OLED-re akkor ne is nézd mert után a többi egy nagy 0 lesz igazándiból én úgy láttam hogy a köztes megoldás a NANO...akárhányszor nézem mindig baromira tetszik és nem is teljes legatyásodás...persze sok mindent még át kell gondolni de látványra majdnem pazar....de biztos sokan vannak itt akik nem így látják, de nekem kizárólag látványra nagyon bejön, de nem biztos hogy azt veszem de csábít...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Nem vacillálok tovább. A minél olcsóbb kategóriában őt ajánlottátok és a fekete kontraszt és a szép kép miatt őt választottam (Samsung UE55RU8002UXXH) a Sony jelentősen drágább lenne. Feladom most az IPS-t. Kíváncsi vagyok arra milyen amikor a fekete az fekete filmnézéskor. Legtöbbször úgyis egyedül nézek filmet. Azt a DTS hiányt hogyan tudom áthidalni? És köszönöm a segítségeket!
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
rainman72
Szeretném megkérdezni, hogy Philips TV-be melyiket tudnád ajánlani? 58" 4k-ba? 200k max összegben, mert láttam itt hogy ajánlott márka lett. -
polgi803
őstag
válasz rainman72 #46437 üzenetére
Méretre már lehet picit nagy lenne a 65-ös. Nem vagyok tisztában vele, hogy mennyire jók azok a funkciók. Amire használnám, filmek, néha tv műsorok, youtube...semmi különleges. A lényeg hogy látványorgia legyen amennyi ebből kihozható. Főleg sötét szobában nézném szemből. Ennyiből talán tudnád szúkíteni a kört. Mondjuk nagyon max 210-215-öt szánnék rá.
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
1. Tévére szánt összeg, forintban? Kb 500.000 Ft-ig
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Filmezés
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
55”,65" , 2m
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Nappal és éjszaka. Ablakok oldalról
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Enyhén oldalról is néznénk és szemből.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
HBO, Disney, Amazon.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
Nem tudom mi lenne praktikus.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Fali konzolon lesz
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
LG Oled, vagy Samsung.LG C2 felé hajlok, de, ha van Samu ellenfele, megnézném. Köszönöm, ha segítetek az ajánlásaitokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- E-roller topik
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest