Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dm1970

aktív tag

válasz Quadgame94 #87128 üzenetére

rainman72, Stealth
    Sziasztok!

Nincsenek túl nagy elvárásaim, egy olyan helyiségbe keresek TV-t, ahol elégedetten néztem a 42LA620-at, majd a 48H6400-at is. Azt nem szeretném, hogy az áltatok említett hazai alapból xar SD adásokat legalább ilyen minőségben ne tudjam nézni, úgy, hogy beleölök 300e FT-t. Visszaolvasva kiderül, hogy "vettem" egy 50c805-t, de át akartak verni, így nem hoztam azt el az Euronics-tól. Nagyon jó véleményeket olvastam a TCL-ről, de a felskálázására mindenhol panaszkodnak. Ha megy a TV, akkor kb 90-ban SAT TV megy a többi pedig külső vagy netes tartalom, így elsődleges szempont a felskálázás. Netflix stb. nem érdekelnek, mert nem TV-zünk annyit, hogy megérje az előfizut, de a sugárzott minőségre ezeknél is panaszkodnak.

Összefoglalva azt szeretném megvalósítani, hogyha elérhető minőségibb tartalom, azt kitudjam használni, de legalább ugyanolyan minőségben nézhessem a SAT-on elérhető SD, HD tartalmakat, mint eddig.
    Igazából az lenne a jó, ha valahol láthatnék élőben egy T-SAT TV+TCL kombót, hogy milyen minőségű a kép.
    Remélem megértitek a dilemmámat.

Köszi, hogy foglalkoztok velem.

Még annyit gyorsan, hogy amikor megvásároltam az 50C805-öt 2 áruházban volt elérhető, s ott nem ahol átvettem. Most ránéztem, már 3-ban elérhető, bekerült a rendszerbe, amit nem vettem át.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák