Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
válasz Quadgame94 #87128 üzenetére
Nincsenek túl nagy elvárásaim, egy olyan helyiségbe keresek TV-t, ahol elégedetten néztem a 42LA620-at, majd a 48H6400-at is. Azt nem szeretném, hogy az áltatok említett hazai alapból xar SD adásokat legalább ilyen minőségben ne tudjam nézni, úgy, hogy beleölök 300e FT-t. Visszaolvasva kiderül, hogy "vettem" egy 50c805-t, de át akartak verni, így nem hoztam azt el az Euronics-tól. Nagyon jó véleményeket olvastam a TCL-ről, de a felskálázására mindenhol panaszkodnak. Ha megy a TV, akkor kb 90-ban SAT TV megy a többi pedig külső vagy netes tartalom, így elsődleges szempont a felskálázás. Netflix stb. nem érdekelnek, mert nem TV-zünk annyit, hogy megérje az előfizut, de a sugárzott minőségre ezeknél is panaszkodnak.
Összefoglalva azt szeretném megvalósítani, hogyha elérhető minőségibb tartalom, azt kitudjam használni, de legalább ugyanolyan minőségben nézhessem a SAT-on elérhető SD, HD tartalmakat, mint eddig.
Igazából az lenne a jó, ha valahol láthatnék élőben egy T-SAT TV+TCL kombót, hogy milyen minőségű a kép.
Remélem megértitek a dilemmámat.Köszi, hogy foglalkoztok velem.
Még annyit gyorsan, hogy amikor megvásároltam az 50C805-öt 2 áruházban volt elérhető, s ott nem ahol átvettem. Most ránéztem, már 3-ban elérhető, bekerült a rendszerbe, amit nem vettem át.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest