Új hozzászólás Aktív témák

  • pc-csiga1

    csendes tag

    válasz bluyoo #59035 üzenetére

    Szia Bluyoo!

    Nem is mondtad, hogy itt is vagy! :) Tök jó! Ha tudom, akkor már kérdeztem volna tegnap is ezt is ott is. ...persze ez ott off lett volna.

    Szóval igen, "Z"-s lett/lesz, azt még nem tudom, hogy hero, vagy pro, de tényleg erre vágyok -azt hiszem-
    Tudom, hogy Ti mindent megtettetek, hogy lebeszéljetek róla, de igazándiból, nektek köszönhetem, hogy felfedeztem egyáltalán a típust. És nem bántam meg. Egy csomó olyan opciója van, amit ki szeretnék használni. (Apró részletek, de az egyel olcsóbbak nem olyan felszereltek ezekben a részletekben; M.2, SATA db, DI CPU, Ram disk, fan Xpert...) Akkor is, ha a lap előbb tudja majd, mint én, és utána kell tanuljam. Nem félek tanulni!
    Most veszek, akkor most beruházok, és megnézem, hogy min "spórolhatom" meg az árát a felárnak.

    Így lett áldozat a ram egyik Db-ja, a táp ". és arra a tápra akarod rábízni!?" (ez sem végleges, mert egy be quietben gondolkodom hosszú távon) Így spórolok most a ventiken, cpu hűtő is marad most (CM hyper 103)

    Ez van, de az "alja" legyen jó, aztán majd felépül a többi rá, nem marad el, csak késik.

    Csak "Z"-s deszka tuning nélkül 1.) mert eredetileg nem volt tervben. 2.) mert nem csináltam még sosem. 3.) mert minden alkatrész nem lesz egyből felkészülve 4.) mert még meg kell atnulnom a lépéseit
    De azért nem marad így! Mire meg lesznek az alkatrészek, megtanulom, és arra is sor kerül/het.
    Igen, pl ez a lehetőség is megtetszet az elmúlt pár napban a szomszéd topicban, és ezt is nektek köszönhetem :K

    ...a táp miatt viszont komolyan aggódok, Szerinted egy-két hónapig sem bírja ki? (addig jönne össze a rávaló) Nem akarnám kinyírni az új lapot vele, vagy bármi mást. (Amíg nincs normális táp, ram, addig tuti nem áll szándékomban amúgy húzni!)

    Csiga

    u.i: amúgy Te milyen cpu-t választanál, és miért (nyílván a K-s ból)

Új hozzászólás Aktív témák