Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Bogyó bá' #39900 üzenetére
Nem értek veled egyet. Mármint nem az árban, hanem abban, hogy szabad-e olyat venni!
Z77-re ott az ASRock Z77 Extreme 4, ami minden szempontból jó, és abban már van rendes tápellátás, ami tuningnál meglehetősen fontos! Aki tuningolni akar ne a legolcsóbb megoldást keresse, mert úgy jár, mint egyszeri boyracer a Trabanttal: megvan olcsón, tuningolni is lehet, mégis csak egy Trabant marad...
(Mondom ezt úgy, hogy szeretem a Trabantokat! )(#39902) bogyo112
Van egy olyan ritka csontvelőbetegségem, hogy a +4 "tuning" számomra nem mérvadó, ezért nem törődöm vele![ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Geresics #39901 üzenetére
Grrrr... Egy non-K processzor +4-es tuningjához kellett egy olcsó, max. 25 ezer forintos, de minden földi jóval felszerelt lap, nem pedig extrém tuninghoz.
kieg: azt a tuningot, ami ingyen, ráadásul "káros mellékhatások nélkül" több, mint 10% teljesítménynövekedést hoz, azért nem becsülném le.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ati888
senior tag
Hello!
Melyik a jobb választás szerintetek?
i5-2500K - Sandy Bridge vagy i5-3570K - Ivy Bridge,
eddig a 2500K-t néztem ki, sőt meg is rendeltem, de most nézem, hogy a 3570K csak vagy 2000-rel drágább, alaplap Asrock Z77-Pro3 lesz.
köszi.
ati
-
SRS
tag
Sziasztok!
max 50 ezer körül milyen processzort és alaplapot ajánlanátok? -
Joco0337
csendes tag
Sziasztok, össze kéne állítanom egy konfigot netezésre, filmezésre, ami rendelkezésre áll pentium d945 proci és egy celeron g530 bármelyiket választom lapot kell alá vennem vga az van és winyó is ram is van érdemes dual channelbe rakni a ramokat vagy az nem fontos azért kérdezem mert van ddr2 ből 2gb 1gb-s és ddr3 ból van 1db 4gb-s?
-
forceberg
veterán
válasz tranceplanet #39828 üzenetére
THX.
Egy laptop i5 3210M szintjét PS/LR-ban mi üti meg asztaliban egy 4850-nel megtámogatva?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Geresics
addikt
válasz Joco0337 #39912 üzenetére
Netezésre, filmnézésre: ASRock E350M1 alaplap és integrált proci. PH! Különösen ajánlott!
Beledobot a 4GB DDR3-at, és szépidő!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
spilbi
tag
Üdv!
Mivel annyira nem vagyok otthon a processzorok világában, főleg nem a vásárlásukban ezért egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott nekem egy asrock g41m-vs3 r2.0-as alaplapom. Jelenleg egy e3400-as celeron processzor dolgozik benne, amivel nagyon nem vagyok megelégedve, mert a ritka alkalmakkor amikor játszani szeretnék sosem teljesít úgy ahogy szeretném. Nincsenek nagy elvárásaim, nem akarok full grafikai beállításokon játszani nagyobb felbontással, de sok játéknál még low-ra állítva sem élvezhető a játékmenet, miközben elviekben vinnie kéne rendesen (5670es videokari társaságában amúgy). Összességében olyan kérdésem volna, hogy nézegettem vaterán meg hardveraprón a procikat (775ös foglalat), illetve a cpubenchmarkon az értékeket. És azt nem értem, hogy ez a kis elvileg szar irodai processzorom, csupán 50-100-150 ponttal marad le az e7*** és e8***-as szériás processzorokról. Ezek a pontszámok ezek csak tájékoztató jellegűek, csak mert nagyon keveslem ezeket a különbségeket!? Amúgy olyan 10e forint körül szeretnék venni valami használt processzort, nemtudom hogy mellesleg jófelé keresgélek ezekkel az e7*** és e8***-as szériákkal? Lenne nagy különbség ha vásárolnék egyet?
Amúgy hallottam nálam nagyobb szaktudású emberektől, hogy az én kb 8éves HDD-m is jelentősen nehezíti a játékok normális futását (sata2), és így tanácsos cserélni...ez is igaz lehet?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Rebbel
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy felesleges Intel P4 3.06Ghz-es procim 133MHz * 23 szorzóval, és ennek mi a foglalatja??? Egyik helyen LGA775-öt, másikon PLGA775-öt ír...
cpu-world
Intel honlap
Jó lesz azASROCK ConRoe 1333-D667 lapomba??? Most egy Celeron 430 van benne.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
A 2013-as Intel/AMD generáció-ról lehet tudni valamit? A szokásos fogyasztás csökkenésen és ráncfelvarráson kívül számíthatunk nagyobb mértékű sebességnövekedésre? Érdemes vajon várni addig, úgy hogy számomra az IGP teljesítménye meg a fogyasztás nem fontos szempont?
-
-KP-
addikt
válasz csucsbicep #39922 üzenetére
ha ez valóban így van, akkor nekem semmi értelme várnom. akkor itt az idő, hogy vegyek valami Phenomot/Core i5-öt.
-
8th
addikt
válasz Rebbel #39930 üzenetére
Jelen pillanatban egy P4 660 procis gép előtt ülök (VGA: HD3650). Youtube 720p videókkal már gondja van 1080p meg egyenesen felejtős vele. P4 felett már nagyon eljárt az idő semmire sem elég. A te lapodba 5ezerért egy Pentium E2xxx proci lenne a legésszerűbb választás. Játékokon sokad dobna.
...
-
droving
aktív tag
Értem.
Rammal ,hogy játsszak ?
2000mhz corsair 2x4gb
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
droving
aktív tag
akkor szerinted inkább az amd válasszam ?
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
SRS
tag
Sziasztok
Van egy HD 6850 es videókártyám ahoz kellen CPU és alaplap 50 ezer a plafon.
Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Videoteszt Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel