Új hozzászólás Aktív témák

  • ka64

    tag

    Sziasztok!
    HP3535 nyomtató megadta magát.

    1. Tintás vagy lézer? Én lézer párti vagyok, de igény a színes nyomtatás is és az lézerben nagyon drága. Ezért volt az előd is tintasugaras.
    2. Fekete vagy színes? Színes nyomtatás is igény.
    3. Mire használnád? Otthoni használat. Főleg dokumentum nyomtatás, fénymásolás, de a gyerekeknek iskolai feladathoz előforful színes nyomtatás is.
    4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Hetente néhány alkalommal használjuk.
    5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Változó. Nyáron van, hogy heteken keresztül nem használjuk. Ilyenkor esetleges, hogy csak azért, hogy ne száradjon be, nyomtatunk-e egy oldalt.
    6. Milyen funkciókat vársz el? (pl. szkenner, ADF, egyszerű/egygombos másolás, WiFi, keret nélküli/fotónyomtatás stb.) Nyomtatás windowsos gépről, androidos telefonról, iphone telefonról (WIFI). Fénymásolás alkalmanként. Dokumentum szkennelés még ritkábban. A nyomtatás telefonról legyen egyszerű, főleg arról használjuk.
    7. Mennyi a keret? 75 000 Ft.
    8. Árérzékeny vagy? Hosszú távon legyen minél olcsóbb a használat. Ezért nem a legolcsóbban megszerezhető nyomtató a cél, hanem a beszerzés + hosszú távú üzemeltetés legyen költséghatékony.
    9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Nem vagyok sznob. Használom az utánygyártotat is, ha az megfelelő monőségű.

    Az ajánlott nyomtatók közül a Brother DCP-T420W és a Brother DCP-T425W szimpatikusnak tűnik, ha a fent megfogalmazott igényeket kiszolgálja. Nem látom igazán mi köztük a különbség. Illetve tartályos nyomtatóm még nem volt. Mennyire macerás az utántöltés?

    Üdv:
    ka64

Új hozzászólás Aktív témák