Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Roli5 #84785 üzenetére

    Nem feltétlen. Csak ismer x szervizest meg esetleg maga is szervizel.
    Nem ismerem pl a laptopszalon, edigital, mysoft stb tulajait sem, mégis ajánlom. Van róluk referencia.
    Az általad linkelt kereskedőről van? Lehet ő a legbecsületesebb kereskedő is, ha nincs. Tudod a kereskedés nem csak annyi, hogy van. Nem árt kellő helyeken jelen lenni vele.
    A nem ajánlást meg akinek nem inge nem veszi magára, akinek inge viselje becsülettel:)

    szerk: Ref. az ahol leinformálható emberek értékelnek. Pl látod mennyi ideje regisztrált, stb. Legjobb a vakera ilyen szempontból, de itt ph-n is azért lehet látni. Egy vendégkönyv hát no. De menjünk tovább. Megvetted, ok volt. Eltelt x hónap beütött a gebasz. Ezt már nem látod vakerán se. Itt viszont tudjuk hogy áll a garhoz a laptopsystem, kb ennyi a történet. És mért ajánlanék mást akiről ilyen téren sem tudok semmit, ha velük minden rendben? Kinn is van rengeteg üzlet hol korrektek amíg nem fizettél. Utána fel is fordulhatsz. Ezek csak tapasztalattal derülnek ki.

    hb1 Inspiron stimm. Én is ajánlom fentebbi kitételekkel. Azzal igazából nem lehet mit kezdeni ha a vevőnek van 100k huf-ja és nem több. Részemről annyit tudok tenni felvilágosítom ennyiért mit kap. Sokan ugye még wint is elvárnak ennyiért. Van ilyen inspiron. Ideális esetben asztalon használva talán nem sokat lesz szervizben, lehet meg is ússza. Használni nem lesz élmény, hordozni nem kell sokat mert szétesik. Ez dellnél az eldobós kategória. Akinek ezek tükrében megfelel vegye, én lelkiismeretem tiszta:)

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák