Új hozzászólás Aktív témák

  • gomsadib

    tag

    válasz Khelben #81311 üzenetére

    Nem is volt fuji ajánlva nekem azt hiszem, a de dedikált gpu miatt...

    szabonagyur: nagyon remélem, hogy nem fog szét hullani, az biztos, hogy legközelebb vagy asztali lesz, abban otthon vagyok, vagy nem ennyiért!!!

    Mindenesetre köszönöm nektek, érdemes elmennie mindenkinek és megtapogatni több márkát is, tíoust, és meglátja, érzi, mik a különbségek és miért vannak azok itt ajánlva.

    Ja! És a múltkor volt itt kis vita, hogy az új sem hibátlan, karcot lehet látni, találni rajta stb.
    Konkrétan egy ez egy konzumer, bontatlan gép volt (nem állt fen az idegenkezűség veszélye), mégi vannak rajta sorják, kis pattogzodások, amik csak akkor derülnek ki, ha tüzetesebben megnézi az ember. Szóval igenis van az új gépeken hiba!

    szabonagyur: attól félek, tartok, amiket írtatok. idővel törő zsanér, idő előtt bekrepáló alkatrészek.
    Konkrétan amiket eddig a hónapok alatt tapogattam gépeket (ne beszéljünk probookrol, elitbookrol drágább, minőségibb gépekről), ebben a kategóriában, ez eléggé össze van rakva. A fedlap nagyon puha, illetve az akkumulátor illesztése gány. A tapipad kicsit kopog, és ott van körbe rés. a dvd író kijelző felőli oldala meg van picit ereszkedve a másik oldalhoz képest, illetve a jobb oldali zsanér kicsit feljebb áll ki a házból, mint a bal, de ez másik ugyan ilyen HP-n is ilyen volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák