Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Tisztelt fórumtársak!

    Sajnos úgy néz ki, hogy az egyik haverom belerángatott abba, hogy vegyek egy új telót, nagyon elcsábultam a Nokia N8 felé. Igazából az egyetlen dolog ami a mobil felé húz, az a kamerája. Mennyire tudja egy ilyen mobil kiváltani a kompakt digitális fényképezőgép szerepét? (kb. 50k környéki fotómasinában gondolkodjunk)

    A jövőben terveztem lecserélni a Nokia C5-ömet, mert a Wifi eléggé hiányzik belőle, de igazából más probléma nincs vele, azon kívül, hogy nincs rá semmi játék...
    Továbbá fényképezőgépet is nézelődtem, mert arra is szükségem lenne és ekkor jött képbe az N8.

    Szóval mennyire lenne ésszerű ezt a dolgot megcsinálni? Bellára lefrissítve már eléggé szimpatikus a sebessége is. De mint írtam most itt főleg a fényképezőgép lenne a lényeg.

    Lényegesebben olcsóbban jönnék ki egy N8-cal, mint egy 50k körüli kompakttal + mondjuk egy Optimus 2X-szel, szinte féláron/harmadáron megúsznám így, persze kicsit gyengébb mobillal és talán nem annyira jó fényképezővel. (természetesen mobilt apróról venném)

    Fényképezőt arra használnám, ha valamit el akarok adni, vagy meg akarok örökíteni, akár a természetben, vagy külföldi utazás közben, vagy csak a hétköznapok során, arról tudjak készíteni egy nem homályos, nem túl zajos, viszonylag élénk színekkel rendelkező képet.

    A válaszokat előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák