Új hozzászólás Aktív témák

  • Cola889

    tag

    Sziasztok.Nemtudok dönteni teló ügyben...Előfizuban venném a vodafonnál az alábbi telókat de nemtudok választani.Számomra fontosak a tartozékok is.Így mindent leírok amit csak tudok róluk eddig.
    Vodafone 553: Szép és jó,de nemtudom a tartozékokat,és nemtudok rá pl. játékot telepíteni,nemtudom miylen füles van hozzá,nemtudom van-e benne equalizer.
    Sony Ericsson Cedar: Tetszik,szép és jó és számomra okos is egy L700-as Samsung után.Elméletileg 16 millió színű kijelzős...imádom az ilyet :) Tartozékok pedig csak töltő,és tok...azért egy fülest elnéznék még mellé....
    Sony Ericsson Spiro: gyenge tudás,kevés belső memória a netezéshez.Tartozékok nagyon rendben vannak(2 GB Micro SD,Töltő,headsett)de visszafog a belső tudás és a no flash,stb...
    Samsung C3300 Champ: Szép,jó okos belülről,nincs equalizer,nem szeretem annyira az érintőképernyős telókat,tartozékok rendben vannak.
    Nagyon filózok a Cedar és a Champ között....de nemtudom melyik érné meg jobban :S
    2 évre tervezek,zenehallgatásra,netezésre használom(MSN leginkább,ritkább esetben,mailek olvasása),és pillanatokat megörökíteni s hogy a géepn is jól nézzenek k ia képek azért(a fényképezőm elromlott)És a lényeg még a hosszú akkumlátor éllettartalom.A válaszotokat előre is köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák