Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    Friss tapasztalataim egy Nanoxia Deep Silence 3-al:

    Nem rossz ház ez, végeredményben nem bántam meg...de...German engineering???
    Kezdjük azzal, hogy a ház oldallapjait feltenni kész kínszenvedés. A legszarabb Codegenre egyszerűbben felmegy, nem tudom mit csináltak, de borzasztó...
    A kábelmenedzsment erősen hiányos, a hátlap és az alaplapi lemez között alig van hely a vezetékeknek, bár sakkozással megoldható a dolog. Viszont kábelrögzítési lehetőség alig, az alaplap közepénél konkrétan semmi nincs, maximum szigszalaggal lehet gányolni, más módon nem rögzíthetők a kábelek.
    Az előlapi "Reset" és "Audio" kábelek érthetetlen okból kb. fele olyan hosszúak, mint a többi. Az audio csak úgy érte el az alaplap végén lévő csatlakozóját, hogy a táp rögzítése miatt felhajtott lemeznél lévő lyukon kellett betuszkolni. Rendes gumírozott kábelező nyíláson esélytelen lett volna.
    Az alaplapi kivágás -későbbi processzorhűtő miatt-, használhatatlan bizonyos lapoknál, fotót később mellékelek. A 4db lefogatóból kettő a nyíláson kívülre esik, takarásban van. Tehát ki kell szedni az alaplapot a hűtő cseréhez. Fontos, hogy csak bizonyos alaplapoknál van ez...
    A 2,5"-os fiókok lötyögnek, zörögnek, rezonálnak. Ez egy "deep silence" elnvezésű háznál különösen kedves.
    A ház nem tudom milyen lemezből van, alapvetően masszív darab, de a tetején lévő 2db ventilátor helynél dudotodik/behorpad, ha a ház két oldalát összenyomom. Az a rész 1:1-es Codegen érzés, az van ilyen papírból. A hangszigetelés so..so.., csodát ne várjon senki. A HDD kerregése 2 méterről is kihallatszik, a ház gyári vetijei viszont tényleg szinte hangtalanul teszik a dolgukat. Ami viszont gáz, hogy van az egész gépnek egy búgó hangja, ami csak akkor szűnik meg, ha a gép tetejét lefogom. Okára eddig nem tudtam rájönni.

    Összességében a fenti hibák ellenére nem rossz ház ez, de azt fel nem foghatom, hogyan nyert ez ennyi editors' choice-t?? És azt sem értem, miért mondja mindenki, hogy extrém halk...??

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák