Új hozzászólás Aktív témák

  • Garrick

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van nékem egy csodás, lassan vagy már tíz éves hulladék belépő szintű lenovo notebookom. Nem is lenne baj hogy lassúcska szegény, döglött az akksi vagy moslék a kijelző. Na de a billentyűzet kritikán aluli, a touchpad meg a 0. percétől fogva random életre kel és olykor szívesen kitépném azt a kevés hajamat is.
    Lényeg a lényeg, használt üzletiben gondolkodok. Viszont nem csak az a kérdés, hogy melyiket a sok közül, hanem hogy honnan. Rengeteg cég árul ilyet, viszont kíváncsi lennék Ti kit ajánlotok, ki megbízható, hogy ha már használt gépet veszek és bármi van, ne üres köröket fussak.

    Ezen felül adok néhány támpontot, hogy azért nagyjából valami alapján tudjatok ajánlani. Árat direkt nem írok. Ugyan a határ nem a csillagos ég, de nem is feltétlen a legfiatalabb, legerősebb masinát keresem. És akkor a támpontok:

    - Legalább (szerintem) Ivy bridge generációjú proci
    - 8 giga ram (ha alapból nincs benne, jó áron lehessen bővíttetni azonnal)
    - SSD (szinten mint feljebb, ha nincs alapból benne, akkor vásárláskor rakjanak bele)
    - IPS kijelző (Tudom, piszok ritka, az se baj ha nem IPS csak ne legyen nagyon hulladék)

    Illetve nyilván jó billentyűzet és tapipad. Semmi extrára nem kell a gép. Éjszakába hurcolászom melóba a mostanit is szörfölgetni, filmet nézni. Viszont lassan már erre se jó a régi öszvér.

    Bocsi hogy hosszú lett, a segítséget pedig előre is megköszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák