Új hozzászólás Aktív témák

  • Djsaba

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy komplikált problémával fordulnék felétek,
    Szóval az alaplapom (asrock z77 extreme 4 ) megadta magát, a ram slotokat is kisüttette, bios resetekkel indult csak a gép,(amit nem sokáig végeztem) hanem visszaküldtem a meghibásodott ramokat és alaplapot, amiből a ram sikeresen garanciázott is már. Az alaplap viszont megakadt a rátán és feltételes ügyintézésre került, ami a fene tudja mikor fog egyáltalán elérkezni oda, hogy megjavítsák. Szóval gondoltam rá , hogy lassan 3-4 hete várok , és semmi,

    Szóval arra gondoltam vennem kellene valami olcsó használt alaplapot, amit később ugyanúgy használtan tovább adhatok majd, midőn az alaplapon visszaérkezik.

    Szóval egy olyan darabot keresek, akár itt apron, vagy valahol használtan, ami miután megoldódott a problémám, ugyan azon az áron vagy kis kieséssel továbbadható lesz majd, lehetőleg minél gyorsabban, szóval keresettebb darabra gondoltam.

    Ebben kérném a segítségetek.

    A config: Intel i5 3570k@ 3.8Ghz(itt tuning nem fog játszani), AsrocK Z77 Extreme4(ugye garanciában), MSI GTX 760 OC GAMING , Kingston 120GB 3k SSD, WD10EZEX(1 TB, 64 cache)x2, Patriot VIPeR Black Mamba CL9@ 1866 8 GB, Chieftec 750W 80P+ Golden, Dell U2312HM@75Hz(amíg nem érkezik vissza nem fogok babrálni vele)

    Bluyoo, számítok rád! :)

    ui: ha tudtok linkeljetek légszives, mert telefonról nem egyszerű a keresgetés .. :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák