Új hozzászólás Aktív témák

  • Mahrenburg

    senior tag

    válasz TomiLi #48986 üzenetére

    Ceaser - Szívesen!

    Predash - Ha jól sejtem nekem írtad a választ, nagyon szívesen, s még egyszer bocsánat a kavarodásért! (Remélem nekem írtad, ha nem akkor megint bocsánat! :B )
    (Néha tiszta hüének érzem magam :DD )

    Vladi - Az lap sugallta elvárásnak megfelel :) , komolyabb típushibáról nem hallani, esetleg kérdezz rá az FM2-topicban, van-e a lappal kapcsolatban negatív tapasztalat.

    Kisferi - Túl sok (és főleg hosszútávú) tapasztalat még nincs a 8-as sorozatú lapokkal, de ebben a kategóriában azért minden gyártó jobban odafigyel a minőségre, ebben a kategóriában az MSI lapokkal sem szokott gond lenni. Szerintem nem nyúlnál mellé egyikkel sem.
    4770-hez milyen kerettel szeretnél lapot?

    Robika86 - Milyen asztali gépet?-topic

    800.henrik - A "kötelezőt" tudja, de nem egy csúcslap, én 4 magos 775-ös "alá" nem tenném...

    Pepejoe - A két lap tápellátása, s a CPU körüli kialakítása megegyezik, a főbb különbség a PCH, a Z77-es lapka engedi a tuningot, a H77-es nem, de ennek a 2100 esetében nincs jelentősége, csak akkor, ha később esetleg 4 magos CPU-ra váltanál.
    __

    (Kérlek, olvassátok át, nem írtam-e el valamit (Kicsit tompa az agyam mostanában, qrva hőség :((( ) Hol van ilyenkor a Vezér? :O Mindent nekem kell csinálnom? :DD )

    "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Új hozzászólás Aktív témák