Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Roy24 #18608 üzenetére

    észrevetted, hogy most egy i7es rendszerről van szó, amibe a tulaj ATIs videokártyát akar rakni?:)

    az asus mayhem egy tower defense játék, nem alaplap. a maximus formula x38, tehát quad alá tuningolni nem az igazi, és 775ös, tehát az i7 930as eleve bele se megy. az nvidiának nincs chipsete 1366 alá, és 775 alá is egytől egyig gyengék voltak a lapok (340nél FSB wall, lyukas fsb, megemelt pciE freki miatt megőrült kártyák, bugos raid, korrumpált HDD tartalom... és ez a csúcschipset volt!). szóval nem, tuningra még a nagy tesók sincsenek a közelében (socket 775ön), de ehhez a processzorhoz az a lap kapásból nem jó.

    a status ledeket meg a szép kinézettel együtt a hajára kenhette az ember, amikor a proc 3.6 helyett 3.0 alatt ment bennük (mmint a drágább nforceos lapokban, az olcsóbbakat ezek után nem akarom tudni). (arról nem is beszélve, hogy az általad említett 9300asnak 4fázisú áramellátása és egy darab négypines csatija van... tehát a lap komoly quad tuningra teljesen alkalmatlan, akármennyire is ledes és szép)

    a 9es szériával együtt elvileg megy a hibrid sli (papíron 9es széria támogatva van), de ez már tényleg nem ide tartozik. főleg, hogy a kérdéses videokari kb 4-5szörösét tudja sebességben a 9800gx2nek, valamint a tetejében még majdnem kevesebbet is eszik, mint a hibrid sli, csak ehhez se spec lap se spec videokártya nem kell.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák