Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qwen
tag
Sziasztok.
Nemrég álltam neki játéknak de most nemtudok továbbjutni mert üres a térkép.
Megcsináltam minden mellék küldit plusz az összeszedtem amit lehetet de most csak 2 küldetés van ami levan zárva.Azt írja hogy csináljak főküldetést a feloldáshoz.De nincs semmilyen küldi a térképen.
Ilyenkor mi a teendő? -
Bad Pritt
félisten
Halihó,
olyan kérdésem lenne, hogy a játékban mindig ilyen gyorsan újraspawnolnak az urukok? Gondolok itt arra, hogy sebészi pontossággal levadászom az egyik stronghold kapitányát és minden emberét, majd amikor a strongholdon belül összeszedném az összeszedhető cuccokat, akkor néha már megjelenik egy-egy új gyerek és pár perccel később elkezdenek özönleni az orkok. Értem én, hogy pikkpakk elfogynának, ha nem spawnolna egy sem újra, de ez így nagyon durva, gyakorlatilag nincs idő semmi másra, csak harcra.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
frem1790
őstag
válasz Bad Pritt #352 üzenetére
Ez ilyen, nincs sok idő lomolni.
Egyébként egy területen belül nem feltétlenül csak a saját kapitánya tartózkodik. Ha nem csináltál felderítést a támadás előtt érhet meglepetés, van, hogy két-három kapitány is ott csatangol a környéken.
Plussz egy tipp: ha nem akarsz folyton az újratermelődő kapitányokkal vesződni akkor felejtsd el a gyors utazást és lehetőleg ne halj meg. Ebben a két esetben jönnek mindig az orkok előléptetései.
Ha csak futkosol, vagy bestiákon lovagolsz, akkor nagyon lassan pótlódnak a kiiktatott kapitányok.
De lehet erre már rájöttél azóta - most nézem már két napos a hsz.[ Szerkesztve ]
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Bad Pritt
félisten
válasz frem1790 #353 üzenetére
Azok a legjobbak, múltkor le akartam vadászni egyet, erre sorban megjelent másik három is. Egyszer egy warchiefet szedtem volna le, volt vele egy kísérő kapitány, aztán befutott még kettő.
Igazából tényleg csak ez a semmiből spawnolás idegesítő, volt egy "szabadíts ki három rabszolgát" mellékküldetés, likvidáltam minden orkot a területen, elkezdtem kiszabadítani az embereket, mire a harmadikhoz értem visszaspawnolt a legelső kettő kinyírt ork...
Mondjuk onnantól nincs a játékban sok kihívás, hogy kifejleszted az 5-ös streak után execution és brand képességeket, de pl a vadászós részek tök jók lettek.Most vagyok 12 óránál, a két legfontosabb fejlesztésem a minél több nyíl és élet, 5 órája nem haltam meg. Akkor is egy kósza graugot akartam leszedni egymagamban, még bőven mielőtt Torvin megtanított volna vadászni, elég csúnya véget ért.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
frem1790
őstag
válasz Bad Pritt #354 üzenetére
Az elején még nagyon meg tudnak izzasztani, később aztán mikor már megvan pár fejlesztés átmegy darálóba a játék. De egynek jó volt. Lesznek még benne fordulatok, némi kihívás, meg a látvány sem utolsó!
Na igen: csak olyannal szabad kötekedni aki már fenn van az étlapon, a graug azon a szinten még emészthetetlen.
Jó játékot!Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Bad Pritt #354 üzenetére
két heti steam leárazásban szereztem meg a játékot, de csak tegnap volt időm pár órát tolni vele.
nekem is fura volt ez, h megpróbáltam levadászni egyet, erre ott termett 4 másik, mondom lol, de akkor ez ilyen. majd hanyagolom a gyorsutazást. meg rámegyek arra az 5 streak után exec skillre. egyelőre tetszik amúgy a játék, bár ezek a suprise b*tts*x esetek annyira nem, mikor épp valami mást csinálnék erre betalál 3-4 kapitány
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
[lAyCsI]
addikt
válasz FireKeeper #356 üzenetére
van az a mondás hogy szégyen a futás...
cserébe utána gyakran levadászgattam őket egyesével-= No way back from Here =-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz [lAyCsI] #357 üzenetére
jah, velem is előfordult már. egyik esetbe valamelyik táborban volt a két kapitány, akiket nagy nehezen kinyírtam, de folyton annyi ork volt ott, hogy nem tudtam felvenni még a rúnákat se amiket dobtak... végül nagy nehezen lekommandóztam aztán elfutottam a francba.
viszont tök pozitívan meglepett a játék múltkor: volt egy kapitány akit nagyon nehezen tudtam csak lenyomni, ilyen combat master képessége volt, én meg persze már kifogytam a nyílvesszőkből mire odakerültem valahogy sikerült kinyírni őt is, tök happy voltam, végre ezt a fickót is el lehet felejteni. mentem tovább egy ilyen rabszolgaszabadítós mellékküldire, hát kivel találkozok, hát kivel? ugyanazzal a kapitánnyal Még meg is jegyezte, hogy nem ölte meg az utolsó nyílvessző. tök király hogy ilyen csavarok is néha belekerülnek a játékba
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
frem1790
őstag
válasz FireKeeper #358 üzenetére
Vannak ilyen visszatérő vendégek, ízlett nekik a főztöd.
Lesz még ilyen, sőt olyannal is lesz dolgod akinek a legtöbbször sikerült kinyírni téged - de nem akarom lelőni a poént!
Patkányzsák kapitány megvolt már? Figyelj a dumájára, irgalmatlan beszólásai vannak!Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz frem1790 #359 üzenetére
párszor összefutottam vele, nagy arc de a sztorinak még eléggé az elején járok, viszont Thalion skilljei már majdnem félig fel vannak húzva, mert sokat csatangoltam a világban, csináltam a mellékküldetéseket, meg irtottam a kapitányokat.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz FireKeeper #358 üzenetére
Ez volt az a játék ami hosszú-hosszú évek óta nem szippantott be így...
Minden nap le kellett ülnöm pár órácskára
Már az asszony is megjegyezte hogy a végén még függő leszek-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
válasz FireKeeper #360 üzenetére
a bő felétől már azért kényelmesebben hátradőlős a legnagyobb ork bandába is simán besétálós lesz a story
-= No way back from Here =-
-
frem1790
őstag
válasz FireKeeper #360 üzenetére
A sztorija nem egy nagy durranás, igaz ahogy a játék cseppenként adagolja és így még érdekes is - várod mi derül ki legközelebb. De eléggé borítékolható volt az egész annak aki ismeri a filmeket meg a könyveket. Viszont a harcba bele lehet felejtkezni - meg unni is néha.
Nem egy Skyrim vagy egy Witcher, de egynek jó.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
torik
senior tag
Valaki tudna tippet adni mi a teendő amikor lezergelnek? Újabban ha nekimegyek egy kapitánynak szinte azonnal csatlakozik még 2-3 másik + ehhez hozzájön a trash, max hp-ról legyilkolnak egy pillanat alatt.
All that and a bag of chips
-
frem1790
őstag
Mikor már összeakaszkodtál velük sok lehetőség nincs vagy harcolsz vagy szégyen a futás de hasznos.
Viszont az ilyen helyzetek elkerülése érdekében mindig végezz felderítést mielőtt betámadsz egy górét, ha bóklásznak még a környéken kapitányok szinte biztos, hogy be fognak szállni a buliba - főleg ha olyan területen vagy ahol riasztás is van.
A másik dolog, hogy vallasd ki az elfogott orkokat a kapitányok tulajdonságairól, így többel egyszerre is felveheted a harcot, mert nem vaktában fogsz vagdalkozni, hanem tudod, hogy melyik ellen milyen taktikát érdemes alkalmazni.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Most cseréltem VGA-t és amikor bemegyek a játékba mindtha egy 286-on játszanék.
A beállításokban rányomtam az autokonfigra ahol nagyrészt magas-ra állította a szintet, de próbáltam közepesen is.
Ha íjazni szeretnék akkor össze vissza rángatja pl a képet. R9-270X-em van meg 16gb ram tehát a géppel nem lehet gond.
Nem tudja valaki mi a franc lehet?https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
[lAyCsI]
addikt
-
cikasz
őstag
Pillanatnyi helyzetjelentés!
Amikor beraktam az SSD-t a HDD-n fent hagytam a win7-et, hogy hátha.
Most azzal vagyok.
Fel raktam még mielőtt lehúztam az ssd-t a GPU-Z programot.
Ott a VGA hőmérséglete 60 fok volt és van pl 2 sor VRM 1, 2 (nem tudom mik lehetnek) De ott az 1-es 70 fok volt. A GPU load is 100%-on ment majdnem
Most a 7-en 38 fok. és a VRM 1 is csak 47 fok.
Nem tudom mi a franc hajthatta ennyire a vga-t 10-en!?[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
marilllyo
veterán
Srácok! Kiplatinázta valaki itt a shadow of mordort? Lenne pár kérdésem egy két trófeával/achival kapcsolatban.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Srácok! Az egyik trófihoz kellene egy lvl 25-ös rúna. Ahhoz ugye kellene egy legalább 20-as Warchief? Azt, hogy? Nekem 12-14-es Warchife-k vannak.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Kro
tag
Sziasztok.
Adott egy új konfig frissen telepített win 10-el, minden driver a legfrisebb. Napokban megvettem a játékot steamen minden dlc-vel. A probléma az hogy változó idő után de max 1 óra lehetett amit kibírt, összeomlik a játék és általában csak a resire reagál. Külföldi oldalakon olvastam pár hasonló problémát, de megoldást nem igen láttam ott. Valakinek itt hasonló tapasztalata volt? Esetleg megoldás rá? Nagyon tetszik a játék csak így élvezhetetlen😕 -
melega
őstag
Végigjátszottam 32 óra 26 perc volt. Jöhetne a második rész.
Várom. -
[lAyCsI]
addikt
detto
-= No way back from Here =-
-
Imre921
tag
Annak ellenére hogy maga a játék olyan szinten össze van "lopkodva" hogy az már néha fáj, és nem valami eredeti ez a wb games-től, egészen szórakoztatóra sikerült. Van ebbe minden kérem szépen. Batman, Assasins Creed, Tomb Raider, meg még néhány
Ehhez pofa kell hogy zéró eredetiség nélkül kiadjanak egy játékot Viszont annál nagyobb fejlesztőkészség, ugyanis a játék szórakoztató. Nem kicsit, nagyon Batman gyűrűk ura köntösben De épp ezért élvezetesek és jók a harcok. Tömegben is lehet aprítani szépen Jó játék lett. Megvannak a hibái, de az összkép nagyon frappáns lett.
[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
Mondjuk akkor maguktól is lopkodtak, merthogy a Batman is WB
-
szami777
addikt
válasz Balesz1899 #385 üzenetére
Pontosan, ugyanilyen az ac-fc párhuzam, ott is a jtátékelemek fele egyezik.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
Nagy része összelopkodás, de a Nemesis rendszer (sztem a legszórakoztatóbb része az egész játéknak) az saját fejlesztés és új dolog. Máshol még nem volt. A többi, lopott részt pedig nagyon jól valósítótták meg és hangolták össze egymással és a Nemesis-szel.
Szóval a "zéró eredetiség" nagyon távol áll az igazságtól -
mike1334
veterán
Látom rég nem volt hozzászólás, de hátha jár még valaki erre
Most kezdtem a játékot (2-3 órám van eddig benne), van valami ajánlott fejlesztési sorrend, illetve tipp, hogy érdemes gyorsan fejlődni? (power szerzés, ilyesmi...)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Köszi! Még csak bóklászok, a fő küldetéssel nem nagyon haladtam, szedegetem az artifactokat, meg random alacsonyabb szintű kapitányokra vadászok. Mondjuk egyet sikerült 5 percen belül 2x is megölni, az kicsit fura volt...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Zolás
addikt
válasz mike1334 #392 üzenetére
Ha nem fejezed le kivégzéskor, akkor van esélye hogy visszajön bosszút állni. Van egy acsi is azt hiszem, visszajön, hagyod hogy kétszer is megöljön, meg hadvezér lesz, és utána ölöd meg, vagy valami ilyesmi.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
-
mike1334
veterán
Az a baj, hogy tudom, hogy ez adja meg a játék szépségét (mmint a Nemezis rendszer), csak a napi 1-1.5 óra játékidőbe nem fér bele...ismerkedés az irányítással és játékkal, aztán sztori végig, majd max utána, ha kikapcsolódásként előveszem néha.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
őstag
Ki nyomja meg a gamet ? Én g2a N megvettem 1400 Ft. GOTY kiadásban nagyon adja kiváló a magyar fordítás is . Rég nem kötött le így játék. Ultran 60 fps
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...