Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Én most így hirtelen nem tudnék mondani olyan UWA zoomot, ami erről a környékről indul és 3,1-szeres zoomot ad. Ezt most megpakolták rendesen különleges lencsékkel, reménykedjünk benne, hogy meghálálja (képsarkok, CA, Field C. stb.) ezt a méretet. Én nem számoltam 12-45 körüli méretre.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
A váz kissé csalódás. Se nem jó igazán, se nem szép, sem új szenzor, de azért egynek elfér. A lencsével viszont még nem tudom, hogy mit "kezdjek". Nem lenne rossz, de a 8-18 mellett még a nagyobb átfogásával sem mozgatott meg annyira, mint hittem. Lehet ha kézbe venném, akkor szerelem lenne, de így kép alapján egyelőre nem tűnik főnyereménynek.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
WebM
csendes tag
Nah végül rászántam magam, és mégis beruháztam az új 8-25-re és egy E-M10 IV-re is. Alapban az új PEN gép volt fókuszban, de az előbbinél magasabb árszintre jött be (290 vs 223k) úgy, hogy csak az EVF hiánya a különbség, így meg elég furcsa döntés lett volna E-P7-et venni. Régóta 9-18-ast használok egy régebbi PEN vázzal, ahhoz képest ez az obi most elég kényelmetlen méret, viszont képminőségben is durva a különbség, gyakorlatilag mindenhol sokkal élesebb, kontrasztosabb. Remélem, sikerül megszokni a méretét...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs