Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Hali! Nincs valakinek, vagy ismerősének 2011-2012-es 2.0 (esetleg 2.5) benzines kombija eladó?
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék venni egy kocsit, hogy a két gyerekkel elférjen. Anno volt 2.3-asunk, azt imádta, szóval örülne egy FL utáni 6-os kombinak. 1.8 benzint szeretnék. Vélemény erről?
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
két hátsó kerékív fújva volt nagyon vékonyan (nem tudom, visszahívási akcióban részt vett-e vagy javították a szokásos rozsdát), illetve a bal hátsó ajtó lett javítva.
az utólagos alvázvédő még látszik, szóval azt valaki elvégeztette rajta. 100e km-ig online szervízkönyve volt (na ennek a dátumát nem néztem, de még rákérdezek), egy német hölgyé volt.kipufogó rozsdás, 1-2 év és csere, a belseje hibátlan, minden működik, központi kijelzőn nincs szegmens hiba, ajtók nem lógnak, motornak jó a hangja. a motortérben van pár helyen felületi rozsda, nekem anno a 2.3 GT-nél is volt, bár nem tudom, mennyire nagy gond ez.
gumik 2016-os PremiumContact5-ösök, a fékek közepes állapotúak.
-
TayRol
nagyúr
Srácok, erről vélemény? Ezt a műanyag tunin szettet le lehet venni amúgy róla?
-
TayRol
nagyúr
Üdv,
Új autót venne a család és a 6-os kombi is a kinézettek között van. 2.5 benzin, automata, tetőablakkal (tehát a legmagasabb felszereltség).
Ajánlott még ez a modell? 177 lovas dízel,, összkerekes, dsg-s Passatról jövök.
-
TayRol
nagyúr
Elvileg pénteken veszem át az új autót (Mazda 6 kombi, 2.5, Takumi Plus), nagyon kíváncsi vagyok. Vannak tapasztalatok a fényezés minőségével kapcsolatban? Sokat megyek autópályán és elég sok kavicsot szoktam kapni. Most tervben van hogy az elejét kőfelverődés ellen lefóliáztatom...
Utoljára 9 éve volt Mazda 6-osom, legelső szériás, 2005-ös 2.3 benzin kombi. Azt imádtam, csak rohadt és 2.3-mal néha probléma volt.
-
TayRol
nagyúr
Pár kép, egész szép verda. Szerintem jóban leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- E-book olvasók
- További aktív témák...