Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz ADAM1337 #3439 üzenetére
TRW jó, az többek között a Volkswagennek gyári beszállítója.
Nemrég én is törődtem egy kicsit az autóval. Olajcsere gyári 5-30-as Mazda olajjal, plussz összes szűrő csere mind Mann-Filter. Meglehetősen barátságosan szerelhető az autó, egy sima olajcsere minimális műszaki érzékkel is kivitelezhető ha valaki esetleg hajlamos az ilyemire. Egyedül a gázolajszűrő szopósabb.
Plusz kicseréltem elől a króm betétet a lökhárítóban mert egyik oldalt sérült volt. Két félből áll, megvettem hozzá mindkettőt nehogy elüssön. Kedvezménnyel 56 ezer volt a pár, nem a legolcsóbb tételek egyike. Ráadásul az anyjáig kellett bontani az autó elejét, hogy cserélni tudjam mivel 16 csavar fogja hátúlról.Az egyediség jegyében kapott egy garnitúra gyári 18-as CX-7-es felnit és rá zsír új Bridgestone gumikat 225/50 18-as méretben.
Rozsdásodni még ez sem rozsdásodik, felületi korróziót sem igazán találni rajta. De ha már rozsdásodásról beszéltek. Nálunk rengeteg autó megfordul. A Hyundai-ok, na azok tudnak rozsdálni. Egy 2-3 éves i30-as motortere kis túlzással úgy tud kinézni mint ami 10 éve sósvízben ázik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest