Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz mutyuru #1027 üzenetére

    Szia,

    először is, érdemes egy olyan szövetséget keresni, akik aktívak. Ha megy az angol, akkor bárhová tudsz menni. Magyarra meg tudsz szűrni. Jobb alsó sarokban a kupa lesz a te menüpontod.

    A szövetségnek hála jobban fog jönni a shard, amiből lesz kristály.

    Én is azt hittem, hogy sose mozdulok ki a 2* kristály érából, de ahogy jönnek a 3*hősök, csinálhatod az eventeket, arénákat. Ahogy jön az sok ISO, tudod fejleszteni a hősöket. 2*-ra ne pazarolj ISO-t. Mindig a legnagyobb csillagú hősöket húzd. Lehet fura, hogy 4*-ot minek, meg sokba kerül és 2*-3* arénába nem jók, de meg fogja érni ;)

    A helyedben
    A) Tolnám az 1-2* és a 2-3* arénákat legalább a rank rewardig. Onnan kapsz shardokat. Ha több időd van, akkor a 2-3*tovább is. Ha nincs elég hősöd, akkor ez kell.
    B) Ha van 12 r3-as 3*, akkor nekimehetsz a hősgyűjtésnek. Ez azt jelenti, hogy a 2-3* arénából elkezdheted gyűjteni a hősöket. Aztán szép lassan párhuzamosan gyűlni fog a 4* shard is. Mehetsz a 3-4* arénában a rank rewardra. Aztán, ha lesz 12 r3-as hősöd legalább és pár maxos (r4-es) 3* , akkor 4* basic arénának is nekimehetsz.

    Ez nem egy hét, hanem sok idő, de jó társaságban észre se veszed.

    Szövetségben pedig ott az Alliance Quest és az Alliance War. Mindkettőből megint jönnek jó kis dolgok.

    Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam le.

    +Facebookon kövesd a Trucos oldalát. Sok hasznos infó van ott és sokszor kiteszik, hogy melyik hősért mennyit kellett arénázni. Aztán te is ráérzel, hogy ki mennyire értékes. ;)

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák