Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz Vigilante #28479 üzenetére
Nem tudom, nem néztem. És ezért nem is fogom visszaállítani őket ETH-ra. Gigabyte AORUS, és AORUS Xtreme. Egyébként meg az sem nagyon érdekel, ha valamit benéztem (amit nem tartok valószínűnek), mert a jelenlegi állapot szerint sosem fogok többet ETH-t bányászni. Az Equihash / CryptoNight párost meg ugye nem nagyon hatja meg a memória sebesség.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
cuko
aktív tag
válasz Vigilante #28479 üzenetére
Én azt nem értem amúgy, hogy miért vettél olyan kártyákat?
Mi is néztük a 9Gbps-eket a nagy kártyahiány időszakban, amikor az egyik boltban hirtelen (csak abból) lett készleten, de ha rákeresel, akkor pontosan megtalálod mások beszámolója alapján, hogy hiába 9Gbps, ETH-ra kuka a kártya, illetve elég drágán max 20MHs-t fog tudni.
Innentől pedig nálad a labda, hogy miért vetted meg egyáltalán ( / bárki más, ETH miningra).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest