Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Agyrák666 #67451 üzenetére

    ennyi :)
    ahogy a lottó sem szól másról, minthogy el kell találják 5,6,7 számot, ennyi az egész
    A BTC-nél voltak befektetők, csak ők nem hangoskodtak, hanem belevettek, mint a lölőnél kevésbé okos cukkerberger által kártalanított ikrek. Meglátták a lehetőséget a kriptóban és beletoltak 10millió dodót vagy még többet is, ha jól emlékszem.
    emlékszem a 2017-es felfutás másról se szólt, minthogy a gyerek bányászott btc-t hülyéskedésből és mivel olyan dolgokra lehetett csak költeni, hogy doboz sz.rt lehetett küldeni valakinek meg ilyesmi okos dolgokra, ezért hagyta is a francba, aztán olvasta valahol évekkel később, hogy milyen kva sokat ér és valahol még a jelszava is megvolt vagy a böngésző elmentette és vett belőle egy házat :)
    Vagy az énekes 50 cent, szóltak neki nézzen már rá, mert valamelyik lemezét btc-ért is meg lehetett venni és volt egy csomó btc-je.
    Most meg mindenki várja az 1 millió dolláros BTC-t. Egy kisebb összeget betoltam én is, meg ha sikerülne videokarit szereznem, akkor kipróbálnám a bányászatot újra, de szkeptikus vagyok. Egyszer szokott kutyavásár lenni és az már megvolt, úgy érzem, de ez csak az én véleményem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák