Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    Srácok, akinek nvidiája teper, gondolkodjon el a ZClassicon több okból is:
    - Hónap végén fork, ahogy már említettem, ugyanannyi BTCP-d lesz, mint amennyi ZCL-t kikapáltál
    - vagy ha donation-re bányászol, akkor 1.25x annyi BTCP-d lesz, mint amennyi ZCL-t kibányásztál a ZCL közösségnek, vagy annak akár többszöröse is (tehát a ZCL nem lesz a tied, de a részesedésed több lehet, mint 1.25x-ös), korábbi hsz-ben megírtam a részleteket.
    - Jól hoz már most is... ld. váttumájn
    - De: ha a fork közeledtekor elkezdik az emberek megvenni, akkor szépen fel fog szökni az ára, ahogy a BTG-nél is volt. Akár fork nélkül is jól jöhet ki az ember, én speciel BTC-be raktam egy kisebb összeget, majd kiszálltam a BTG fork előtt belőle, a fork után bezuhant picit és visszavásároltam, így kerek 10%-ot kerestem 1-2 óra alatt.

    Valaki itt korábban ajánlotta nekem a ZCLmine.pro poolt (köszi érte még1x) + én a DSTM-et használom. Az eredmény pedig 6 db 1070-essel 6500 Sol/s. Bőven hozom a whatomine adatait. Igaz a fogyi a NiceHash NeoScryptjéhez és az Etherhez képest picitt több. Azokkal 770W volt, most inkább 850.

    Remélem, tudtam segíteni olyanoknak, akik gondolkodtak benne.

    ps.: A fentiek NEM befektetési tanácsok, csak egy lehetséges forgatókönyv, amit a múlt alapján vázoltam fel, de az ellenkezője is megtörténhet majd. Mindenesetre én minden eddig kibányászott coinomat ZCL-ben tartom most. Aztán meglátjuk, pár embert meghívok majd a jachtomra. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák