Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferike36
tag
Van valakinek Lenovo G580-as notija? Nekem egy sima B960-as cpu és egy gt630-as van benne, nemrég vettem, és soláig gondolkodtam azon, hogy ha játszani szeretnék (a 630 már elviszi úgy ahogy a mostani játékokat is), és hogy a cpu kiszolgálja e, mert végül is ma már i3-as kell minimum...de aztán akitől vettem, megnyugtatott, hogy a 2.2-es proci kihajtj a 630-at, és mennek közép felbontáson a mai játékok is vele, még nem üzemeltem be, mert csak holnap lesz időm rá, de tapasztalataitok szerint menni fog tényleg? Köszönöm válaszaitokat előre is!
-
ferike36
tag
...maffia 2 ezer éves...én mostani játékokra gondolok, gar cry 3, grid 2, crysys 3, BF4, nfs rivals, metro 2033 stb. stb...elvileg azt mondta megy rajta csak közép felbontásban...bár nyílván az i3 talán picit jobb...de csak a 4 szál miatt, de szerintem ez játékban mindegy nem..?+Köszi a linket
-
ferike36
tag
+az az érdekes, hogy egy grid 2 ami nagyon jó játék, és nem számít réginek, simán megy high beállításon ezzel a b960+gt630-al, de egy far cry 3, meg egy nfs rivals már nem (nem bírtam ki holnapig, most feltettem rá pár gamét és teszteltem..), bf3 megy rajta, bf4 nagyon akad..fura, mert mondom a grid 2 nagyon szép high-on és megy, a többi játék meg nem szebb mégis akad...
-
ferike36
tag
..ajjajjajjj....gt740m-en így megy...ez tényleg gáz...+értelek titeket, megnézem gpu-z-vel is..nekem is akad de ennyire talán nem, pedig csak gt 630, az meg egy 740m azaz egy gt650-nek felel meg kb..érthetetlen..+igen tényleg sok múlik azon, mennyire optimalizálják..na megnéztem, 128 bites a busz...660 gpu/900-as ram órajele van, nem rossz vga szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
huh...ezek szerint akkor vannak olyan laptopok, amikben a 740m nem 128 hanem 64 bites..azaz kb. a gt 630-nak felel meg, 650 helyett mondjuk...na sebaj, nem kell fullra rakni mindent rajta :-) Jó az low-on is, csak menjen+egy kérdés: néztem furmarkal, 80 fokig megy fel a hőmérséklete, ez még nem gond? Mert olyan 60-70 még normális gondltam én teljes terhelésen, de 80-82 fok a furmark alatt...nektek?
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
...értelek...furmark full terhelésen effektekkel fél óra után 85 fok XD XD kéész, hány foknál kapcsol ki szegény..?
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
Amúgy van egy asztali pc-m is, 24-es monitorral...gtx650TI+fx 6300-as cpu 8gb ram, na ezen mennek full hd-ban a játékok tökéletesen, játszok zenét írok rajta, ahhoz kell a teljesítmény, cserébe fogyaszt is gondolom mint a barom...nem tudom mennyit fogyaszt a notim, de szerintem 70-80 wattnál többet nem nagyon, viszont a pc-m gondolom 200 w-ot alapból, villanyszámla gondolom noti használata óta nálatok is kevesebb lett
-
ferike36
tag
ÁÁÁÁ megőrülök, a lenovo g580-ba bekapcsoltam valami fényt a webcamera mellett, amiről fogalmam se volt hogy ott van valami világító izé lámpa, és most vakít a szemembe, és fogalma sincs mivel kapcsolbam be, FN+semelyik funcióbillel nem tudom kikapcsolni ha véletlenül ezekkel kapcsoltam volna be, valaki segitsen áááá
-
ferike36
tag
azt se tudom hogy be kapcsoltam e a kamerát vagy nem, azt mivel kell? FN+melyik? Mert ha véletlenül megnyomtam, akkor sincs szoftver a gépen ami kezeli, skype meg semmi, de kikapcsolni meg nem tudom, mert fogalmam sincs mivel kapcsoltam ba kéééész+nem is tudtam hogy van ilyen rajta
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
válasz hardverhudi #9585 üzenetére
Átlagos felhasználásra jó, írod Az átlagos felhasználásra egy dualcore-os proci, meg egy mezei integrált vga a megfelelő, neked meg egy nagyon erős géped van, ami videóvágásra, játékra stb. jó...én össze tenném a kezem egy ilyenér, de te tudod
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
válasz hardverhudi #9591 üzenetére
ok, +lenne egy kérdésem, nem tudom a g580-on bekapcsolni a scrollozást, mit töltsek le hozzá, hogy menjen a függőleges scroll a toucpadon? Köszönöm a segítséget előre is!
-
ferike36
tag
válasz hardverhudi #9593 üzenetére
...én feltettem már mindkét toucpad drivert, egyik valami hibával fel se települ, a másik meg nem működik+csak két újjas görgetés van benne? Ne már, mi ez a baromság? Hp meg többi gépen simán lefelé húzod az újjad és megye lefele a weblap, azt se tudom mi az a kétújjas görgetés, csesszék meg ez komoly?
-
ferike36
tag
pffff na ez marhajó...pfff....kössz+ezt írja ki a synaptich-ra: "No Appropriate Driver to be Installed" MI van??? Nagyon kezd elegem lenni a win 8-ból...ma pl. samsung telefonra akartam gyári romot feltenni...de maga bármilyen usb driver telfelepitése után sem ismerte fel a telefont download módba...win 7 alatt meg simán ment...mi az hogy kétújjas görgets a win 8-ba..menjen simán egy újjal, minek tettek ilyet bele? De mondom maga a telepités se megy fel, mert telepitésnél ezt ira ki amit idézőjelbe tettem
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
meg ilyet is irt ki, hogy nem található synaptich eszköz, mi van??
-
ferike36
tag
...köszönöm....bár akkor minek van a g580 driverei közt a 8.1-hez driver, ha fel se megy és nem jó hozzá...amit most küldtél az felment..kipróbálom...na itt aztán minden van, csak görgetés nincs a beállításoknál, van dupla kattintástól kezdve minden baromság, csak görgetés beállítás nincs benne pfff
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
de leírtam, hogy milyen hibákat ír ki, fentebb...olvasd el+most amit előbb ajánlottak, az viszont mondom felment, de ott görgetés beállításnak nyoma sincs, más ezer beállítás van viszont tök feleslegesen rajta kívűl, (kattintások, egérmutató stb.) nekem is 8.1 van, de a g580-hoz nem ment fel a synaptic, hibákat írt ki installnál, meg nem talált synaptic cuccot meg ilyeneket irt ki, fentebb olvasd el
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
...én már mindent megpróbáltam, amiket fentebb írtam touch pad drivereket...de egyetlen egy ami felment ugye abban nyoma sincs görgetés beállításnak...ennyit a touchpad görgetésről...+egy dolgot nem értek ebben a g580-ban, minden szép és csiriviri, de a lényeg nincs rajta, HDD led, minden szar led világít, töltés meg totál felesleges dolgok elöl lent, de HDD led ami kéne az nincs...hogy lássam is mi történik, marhajó
-
ferike36
tag
A kijelzőt én pl. fél fényerőn használom, mert írtózatos nagy a fényereje a lenovo g580-nak, amúgy meg észre vettem, hogy igen, kicsit nem annyira éles, ezért minél jobban kihajtom a kijelzőt, kicsit jobban mint amire szükségem van, hátrébb hajtom még, és akkor élesen látok rajta mindent, ha felém van nagyjából, akkor fakó kicsikét talán igen. Amúgy jaja, a hdd és numlock led nagyon hiányzik...a többi totál felesleges led persze rajta van...
-
ferike36
tag
Jaja, valami nem kóser lehet, bár nekem amit mutat a win 8.1 csúszka, hogy ha max.-ra teszem vakít nagyon erős a fénye, ezért használom fél fényerőn eleve+jobban hátrahajtom mint ami kén e a kijelzőt kicsit, így éles nagyjából +mobilcsúszkát hol nézzem meg neked, azt a 84 százalékot, hogy nekem is annyit ír e, mit értesz windows mobilcsúszkán hol van
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
..úgy látom másoknak nincs gondja a fakó kijelzővel..no meg a hdd és numlock led hiányával..no meg a touchpad görgetés nem működésével...
-
ferike36
tag
válasz csajszi29 #9634 üzenetére
G580, fentebb írtam, hogy a gyári amit a lenovo g580-hoz le lehet tölteni 8.1-hez, fel se ment, mert kiírta nincs is synaptic eszköz a notiban, mondom ez hülye...aztán egy másikat szedtem le itt valaki írta, az 480-hoz való, és az felment, de görgetés beállításnak nyoma sincs benne, csak dupla kattintás meg sebesség stb. tehát megint csak nincs görgetés, nem hogy egy két újjas se, semilyen. +ogy görgessek két újjal, mi ez az idióta új dolog?
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
válasz csajszi29 #9636 üzenetére
írtam, hogy win 8.1 van fent, nekem ami felment egyetlen egy driver, ott nem lehet görgetést bekapcsolni vagy állítani sem benne, minden mást igen, lehet, hogy menne? MIt csináljak, mit kell két újjal csinálni? Még sohanem görgettem két újjal, bár akármit csinálok a függőleges vonalon a toucpadon két újjal, semmit nem csinál
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
válasz csajszi29 #9638 üzenetére
A lenovo weblapjáról igen, a g580-ashoz a win 8.1-hez töltöttem le igen a synapticot, DE nem települt fel, kitömörítés után nem talált synaptic eszközt, meg hibát írt ki, ekkor ajánlott itt valaki a g480-ashoz is meg ehhez is jó drivert, azt feltettem, és ebben már sokmindent lehet állítani, csak a görgetést nem, de lehet nem is kell ilyen beállításnak lenni a driver szoftverében, hanem egyből görgetne vele az ember, de a két újjad egymás alá rakod, vagy egy más mellé+ ennek mi értelme, nem érzékelni a touchpad az egy újjat, a vénkony vonalra rárakva? MIért kell két újj? Egy más mellett van a két újj, vagy egymás alatt? Ezt írja ki a synaptich-ra: "No Appropriate Driver to be Installed" Meg ilyet is irt ki, hogy nem található synaptich eszköz..azóta a másik drivert használom, de ott görgetés beállításnak nyoma sincs
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
válasz csajszi29 #9643 üzenetére
Az elanban nincs semmi, az eszközt mutatja írja ki, meg le tudom tiltani, meg milyen ikont jelentessen meg az elan, ennyi, semmi görgetés funkció állítás nincs, egyik almenüben sem, az elan alatt sem, nem görget sehogy, se vizszintesen 2 újjal, se lefele, se felfele, semmi, sehogy, megőrülök..
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
Nekem nincs az elan fül alatt opciók, előbb leírtam mik vannak, eszközt mutatja, eszköz letiltása, meg ikon mit rakjon ki, ennyi...grr..szerintem ez nem is hozzávaló elan driver...ezt ajánlotta itt valaki, mert hogy jó 480 meg 580-hoz is...de minden szar beállítás van benne, csak görgetés nincs...
[ Szerkesztve ]
-
ferike36
tag
Fejlemények, a lenovo lapján a g580-hoz, win 8.1 alá NINCS Elan driver. Synaptic-ból pedig van. Máshonnan kerestem drivert elanhoz, letöltöttem egy pakot, 268 megabájt volt, ebben synaptic és elan mind benne van. AZ elant feltettem sikeresen, írta is eszköz frissítve. Gyorsan megyek az elan fülre, opciók gomb reményében, és most fogok felrobbani, NINCS ott, nem aktív az opciók gomb! Feladtam
-
ferike36
tag
...külön a fájlok közt megtaláltam ezt a sok beállításos opciók exe-t, elindítottam, itt lehetett állítani egy két újjast végre stb. már kezdtem örülni, hogy menni fog, csak nem rakja ki az opciók gomboz, nem aktiv, de külön a file-ok megtaláltam az indítóját, beállítottam és semmi...nem megy....van egy olyan sejtésem, hogy valami gond van a touch paddal..vagy csak a win 8.1 szórakozik..vagy akitől vettem, már cserélve volt egyszer a touchpadja, és rosszul kötötték vissza, vagy nem tudom.
-
ferike36
tag
ÓÓÓÓÓ hogy szakadna meg a lenovo...itt írják, hogy win 8.1 alatt az elan nem áll még készen...ezt olvassátok el:
http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-3000-and-Essential/G580-touchpad-not-working-after-upgrade-to-Windows-8-1/td-p/1300113
-
ferike36
tag
...nem oldódott meg...végképp feladtam...nagyon köszönöm mégegyszer mindenkinek, rendesek vagytok...a belinkelt fórum alapján a lenovo válaszában az volt, hogy 8.1-hez nincs még elan driver normális..így az van amit ők írtak...sajnos akkor a gépet használom anélkül...ez van...nem görgetek...kösz mégegyszer azért, hali
-
-
ferike36
tag
Te ott kezdted a problémát, ami másnak évek után vagy hónapok után van, azaz ha van garanciális probléma, valami bedöglik rajta, akkor hívod a szervízt, és rossz kedved lesz, mert rossz a laptopod, de te fordítva csináltad, még el se romlott, most vetted meg, és máris a szervíz dolgokkal foglalkozol, ahelyett, hogy örülnél, hogy van egy tök jó notid amit most vettél Amúgy meg nem tudom mit görcsölsz, ahol vetted a notid, benne van a külső garancia levél, azon ami van írva, annyi a gar, és azon 2 év van, slussz passz. Használd inkább, mert nagyon jók a lenovo notik, én imádom, szép tartós gyors.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- Lenovo Thinkpad P52 i7-8850H/32/256 számla(27%), garancia
- HP VICTUS 16-d0004nh laptop i5 11 gen RTX Vga 512SSD 32GB RAM Garanciával!
- Toshiba Satellite C600 i3-380/2G/500GB/Intel GMA
- Acer Predator Helios Neo 16 / i9 14900HX - RTX 4070
- HP EliteBook x360 1040 G7 - i5-10310U/16GB/256 GB SSD/-/touch W14"/W10 Pro/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest