Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma4

    tag

    válasz alekszka #5046 üzenetére

    Alekszka, a DVD meghajtód furcsa hangja ha hasonlít fogaskerék darálásra, akkor utána kellene járnod, hogy másnál is van-e ilyen jelenség, nem kizárt, hogy hibás. Az én gépemen ilyen darálós hang jelentkezett a fej pozícionálásánál, egymás után kétszer-háromszor, úgy kb. két másodperc hosszúsággal és kezdetben kizárólag TDK DVD lemezekkel. Akkor jeleztem a problémát, mivel írni írt rendesen azt mondták, hogy no problem. Viszont az idő teltével egyre több típusú lemezzel jelentkezett a daráló hang, aztán kb. egy év mulva már elég sűrűn el is rontotta őket. Most 4.5 éves, írásnál minden lemezt elront, egyes DVD lemezeket, mint pl. a TDK be sem tudja fejezni. Szóval a fejpozícionálásnál hallott daráló hang az nem jó...
    Olvasni a mai napig is mindent olvas TDK DVD lemezen kívül, ott folyamatosan csak pozícionál és darál...

    Az érintőgombokra korábban azt mondtad, hogy nincsenek rajta, most meg hogy igen. Akkor most a G550L nem érintőgombos, a G550G meg igen?

    A ventiről nagyon tetszett amit írtál, hogy csak rövid időkre kapcsol be, lehet a két gépnek nem is azonos a chipkészlete, UserZ-nek mintha többet menne, a feltelepített oprendszeretek meg megegyezik. Az övében úgy tudom GL40 dolgozik.
    A hangszóróival te hogy vagy megelégedve? Nem várok sokat tőle, rádió, hírek szóljon torzításmentesen...

    Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák