Új hozzászólás Aktív témák

  • N.GÁBOR

    aktív tag

    Sziasztok!

    Láttam, hogy többen is laptop vásárlás előtt állva egy lehetséges alternatívaként tekintetek a G550-re. Ma voltam a pécsi laptopszalonban, így volt lehetőségem kicsit átvizslatni a gépet. Én elég nagy ThinkPad fan vagyok, de elsőre nagyon megtetszett a gép. Megnéztem a drágább és olcsóbb verziót is, de a fényes felületek miatt a drágább kiadás nekem kevésbé tetszik. Viszont a G550L nem rossz..sőt. Nem tudom, hogy láttatok-e már régebbi T4xszériás ThinkPad-et, de a G550 csuklótámasznál lévő műanyagja, nagyon erre hajaz. Nem olyan sima a felülete mint az N500-nál, hanem kicsit érdes, "rücskös". Miért is jó ez? Sokkal kevésbé látszanak rajta a karcok, ami mindenképpen előnyös. Matt a felülete ami nekem nagyon tetszik, de mégis olyan fekete mint a T4x szériás gépeken. Ez pedig amiatt jó mert a használatból eredő minimális fényesedés sem látszik rajta.
    A kijelző fedlapja is esztétikusan kialakított "rücskös" felületű.

    Én nem vettem ilyen gépet, csak pár percig elemezgettek, de az első kép nagyon pozitív. Ami azonban hirtelen feltűnt, hogy nem láttam rajt a gyorsfunkciós hangerőgombokat. Lehet, hogy ismét visszatértek az érintőgombos megoldáshoz, mindenesetre ezt nem láttam.

    Ha esetleg vki beruház egy ilyen gépre, akkor nagyon szívesen fogadnék egy kis élménybeszámolót, különös tekintettel a zajkibocsátásra, mert szeretem ha egy noti halkan teszi a dolgát.

    Üdvözlettel Gábor

    May the force be with you!

Új hozzászólás Aktív témák