Új hozzászólás Aktív témák

  • martin.p

    tag

    válasz D1Rect #40766 üzenetére

    Nincs feltelepítve Daemon Tools, épp az előbb telepítettem újra, felraktam egy MSDN 64bites Windows 7 rendszert, de ugyanaz.
    Videókártya driverem a legfrissebb, de próbáltam régebbiekkel is, illetve a másik videókártyám (Nvidia 9600GT) szintén produkálta a jelenséget, szóval nem az lesz a gond.

    Vírusírtó nincs telepítve lassan 6 éve, úgy érzem nincs is rá szükségem, mivel nem igazán töltök le semmit, különböző malw írtókat szoktam lefuttatni, ha úgy érzem lassult a gép, de általában nem találnak semmit.
    Gyakorlatilag egy teljesen üres rendszeren csinálja ezt. HDD töredezettségmentesítést úgy ezerszer megcsináltam már, semmit sem segített.

    Pár oldalon írtak olyat, hogy rossz driver esetében csinálhatja ezt. (Például hang) Próbáltam azt is újratelepíteni, de nem igazán segített, illetve az én hangkártyám típusára nem volt ilyen panasz (de azért megpróbáltam ezt is), csak Realtek termékekre.

    Előbb játszottam, szintén ugyanaz, fix 80 fps egy ideig, majd sétálok jungleban, és egyszer csak leugrik 44-re, látom a képen, hogy nem igazán tűnik folyamatosnak, majd egy pár pillanat múlva ismét jó.

Új hozzászólás Aktív témák