Új hozzászólás Aktív témák

  • IstvánLászló

    senior tag

    Tiszteletem mindenkinek segítségeteket kérem, tegnap az esti órákban leálltak leálltak a szerverek ez ténylegesen igaz.Kérdezném mindenkitől hogy észleltétek a leállást?
    Több órai munkám veszett kárba valószínűleg, mert erre nem is gondolhattam hogy a szerveren szervizelési munkán dolgoznak de legalább ki-írhatnák??, beloginozásnás-után is hogy szerver karbantartás folyik .
    A lényeg hajnalban gondolkoztam mi a bánat lehet a megoldás hogy a gépem hálózata mért?? :W , nem akar kapcsolódni és úgy döntöttem hogy még-egy próbát csinálok.
    A Lolt le is szedtem a gépemről ahogyan kell.A c-meghajtón maradó dolgokat és még lol-ból fent is maradó+könyvtárak-+ máshol is de nem-megyek-bele részletezni fölösleges már mind-egy.
    A Lola-fel-telepítésére tudjuk váni is kell nem is keveset, türelmes ember vagyok de a vérnyomásom igencsak ingadozott már, hajnalban és viccelődtem még, éppen ébren is levő családtaggal hogy,"HAJNALBAN A NAP IS MÁS......", persze ő-is nevetett és befejezze Lola vége a telepítést és végre igen kész és lettünk örültünk.
    De láttam hogy nagyon izgul és mondtam meglátjuk mi??, lesz Lola inddiása után hát lett-is vérnyomásom magas most igen főnt és nem-ingadozott és egekbe szökött. :W tényleg nagyon.
    A beloginozás-ig csak nem indult-el, családtagom bánatosan és álmosan mondta ebből most sem lesz játék.
    A lényeg most értem haza, gépet bekapcsolom és közben intézem dolgaimat és most végre leülök és Lola_indítása és_teljes a kudarc.A családtagom szómórú és barátom is készen-vagyunk, mit kellene lehetne még csinálni tenni???

    Utóirat: Az óprenrácios-redszer XP-SP3 újrahúzva drájverezése rendben van és csak kérni-szeretném a hozzászólókat hogy építőszándékú és kritikára nyitottan is várom.
    A hozzászólással segítsetek és ne-zárjuk rövidre a témát azzal hogy xp-már régi.Tudom nekem is ez-lenne első hozzászólásom de határozottan tudom hogy működik a Lola-
    Minden segítségnek örülnék ha megosztanátok a tapasztalatokat és köszönöm hozzászólásotokat is. :)

    A szerverek működnek nem-tudom még.

    [ Szerkesztve ]

    Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

Új hozzászólás Aktív témák