Hirdetés

Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz sneci0 #4803 üzenetére

    Bizony nem egyszerű. Ennyi pénzből, ha a hangrendszert is ki akarod hozni a 250k-ból, akkor csak a 32" HD LCD TV-k körül nézelődhetsz, Samsung LE-32R8x-ek, a hangfalrendszer lehet PC-s sztereo vagy 5.1-es, bár én inkább az erősítő plusz hangfalak felé terelnélek, noha. tény, hogy ez bonyolultabb és drágább (viszont modulárisan bővíthető).

    Ha a 250e Ft a TV-re számít csak, akkor én az LG 37LF65-öst ajánlom a figyelmedbe, ez már FullHD TV, a feketéje nem a legjobb, de FullHD felbontásban ez az egyedüli versenyző ennyiért. A FullHD-vel vele jár viszont, hogy akkor a felbontás is illendően 1920x1080, ami az újabb játékoknál elég erős gépet követel meg. Egy HL2 Ep2 viszont kényelmesen elfutogat még így is egy közepes videókártyán (pl. Radeon HD3850).

    [OFF]Ha nem akarsz a hangal sokat szórakozni, akkor egy stereo v. 5.1-es számítógépes hangfalszett kel, aminek van két analóg bemenete, illetve ha a gépedben van Dolby Digital Live / DTS Connect képes hangkártya, akkor digitális is jó.

    Ha erősítős megoldásban gondolkodsz, akkor egy olcsóbb erősítő is megteszi (pl. Yamaha RX-V361, ami olyan 45e Ft, ehhez még kellenek hangfalak, vehetsz két jobb front hangfalat, és használod az elején sztereoként, majd utána veszel hozzá még centert és hátsó sugárzókat, ill. mélynyomót, kibővítve 5.1-re, de vehetsz komplett 5.1-es szettet is, mint a Yamaha P-270 (~43e Ft) vagy P-430 (~65e Ft), de a komolyabb szettek (mondjuk egy Heco Victa 5.0 és hozzá egy sub) már inkább 100e Ft körül kezdődnek, ehhez pedig még hozzá jönnek a kábelek árai)[/OFF]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák