Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    válasz GalloG #18180 üzenetére

    Köszönöm válaszodat, persze ezt én is értettem, hogy ugyanakkora képméretnél a nagyobb felbontás (tehát több pixel) szebb képet fog eredményezni. Viszont azt elfelejtettem leírni, hogy nem monitorként használnám (csak számítógéppel lenne összekötve, és onnan kapná a jelet videózásnál, tévézésnél stb), arra meghagynám a jelenlegit, aminek több oka is van.
    (Elég sok a fogyasztása az LCD tv-knek, ha Full-HD-s lesz, akkor 1920x1080pixeles megjelenítésnél izzadna a kártyám rendesen, ergo kis fps-t kapnék, akadna, szaggatna a játék, stb)
    Tehát az LCD tv-t szinte csak hétvégén kapcsolnám be, vagy éppen amikor filmet nézünk. Teszem azt egy héten menne 6-8órát. (és ilyenkor már elgondolkodom, hogy érdemes-e kiadnom annyi plusz pénzt, tehát használom-e annyit, hogy visszajöjjön az ára)
    Persze én is szívesebben néznék egy 40"-os FULL-HD-t, mint mondjuk egy 32"-os HD-Ready-t. A kettő közötti árkülönbség pedig van vagy 100ezer...
    Olyan kérdésem lenne még, hogy régebbi típusokat mennyire érdemes nézegetni? Sokat fejlődött-e a belső mondjuk a tavalyi év elejéhez képest?
    Tehát ha mondjuk van egy 2007. februári valamilyen típus 100ezerért, egy 2008.júniusi hasonló kategóriájú 160ezerért, akkor az tud is annyival többet? (csak hasraütésre írtam adatokat)
    Illetve azt, hogy mikori típus, csak úgy tudom megnézni, hogy elmegyek a márkaoldalra, és ott keresgélek, vagy típusszámból, egyéb ilyesmiből is meg lehet állapítani?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák