Új hozzászólás Aktív témák

  • bornemisza

    újonc

    Sziasztok. Adott egy Samsung UE48H6400-as tv készülék igaz itt a fórumon nagy nagy szerencsére találtam egy törött kijelzős tv-t amit megvettem nagyon is jó áron 5.000ft-ért hála a kedves tulaj felhívott és nem is kért el horror összeget nagyon rendes volt. Kettő távirányító plussz a törött kijelzős tv talpal együtt. Már a probléma megoldótott a csere panelall de mégis hátha volna a hibás panelhez valakinek valami jó ötelete, hogyan lehetne megoldani a hibát.
    A hiba az, hogy volt házimozi 3,5 jack-el összekötve majd kihúzva nem volt hang hanem maradt a fejhallgató ikon s így csak házimoziról volt hang jack-el összekötve. Ez már nem áll fent, mivel kicseréltem a panelt és így már van is hang. De szeretném azért a másik panelt is rendbe vágni.
    Muszáj cserélni a csatlakozót vagy az is megoldhatja ha kiforrasztom majd újra vissza? Volt néha hang ha kibedugtam a jack-csatlakkzót majd a tv-t áramtalanítottam. De ez pár napig tarrott és ismét elment a hang. Valakinek valami ötlete, hogyan tudnám megoldani a hibát? Samsung szervíz a csatlakozó cserét javasta 10-12ezerért :O plussz vigyem is el 50km-re.
    Ajánlották a WD40-et, hogy fújam be majd járassam meg a jack-et benne jó alaposan... Áramtalanítás van hogy van hang.. Én rövidzárra gyanakszom. Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák