Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz demars #14317 üzenetére

    A fizikális méret, 2,5" (inch), mind USB tápos (esetleg FireWire, Thunderbolt stb.), laptopodon amilyen csatlakozó van, olyat érdemes venni. Ha eSATA, akkor keress olyat, de a sima tápot nem ad, ezért + USB kábel kell neki, az eSATAp (tápolt) meg drágább.
    WD-ből inkább Passport, azért nem olyan drágák azok, csak a kommersz kínálathoz viszonyítva pár ezerrel, vannak nála sokkal drágábbak is.
    Ha ebay-ről akarsz rendelni 2 TB Ultra Passport is nagyon jó áron van (idehaza 1 TB ennyi), Trancend 25M3, Lacie Rugged minőségi db, de M3-as Samsungok se rosszak.

    (#14320) Zanik:

    1. Elég 5400-as is, 7200-ashoz nem árt a fém ház, v aktív hűtés.

    2. Bár ötletes a Seagate (cserélhető interface talp), ade a HDD-ik nem a legmegbízhatóbbak hosszútávon, inkább WD MyBook, v külön megvenni a 3,5" vinyót és hozzá a házat, mind2-nek van saját topikja. (3,5" rack, winchester)

    3. Működőképes USB3-on ez a routerre kötés, megosztás is, de ha kimondottan hálózati használatra lesz és belefér keretbe, akkor célszerűbb egy profi NAS, v más hasonló termék megvétele, újabban felkapott a WD MyCloud (topik)

    (#14321) dbala: lemezkezelőben nézd meg, ott először inicializáld, majd particionálás, formázás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák